Sara Forsberg sai kuulla, ettei voi koskaan saada lapsia – avautuu herkästä aiheesta tv:ssä

Sara Forsberg kertoo Atlantin yli -sarjassa, että lapsettomuusdiagnoosin saaminen on ollut pitkä tie. Nykyään hän on enemmän sinut asian kanssa, ja kertoo hyväksyvänsä myös sinkkuna olemisen.

Atlantin yli -sarjan yksi osallistujista on artisti ja radiojuontaja Sara Forsberg.

28.9. 7:05

Myrskyisä matka merellä tuo matkustajien riesaksi suuria aaltoja ja salamoita Atlantin yli -sarjan seitsemännessä jaksossa. Myrskyn tyynnyttyä jaksossa päästään tutustumaan tarkemmin artistiin ja radiojuontajaan Sara Forsbergiin, 28, joka on yksi veneen julkkismatkustajista. Jakson aikana Forsberg paljastaa muun muassa uransa kohokohtia sekä yksityiskohtia elämästään Yhdysvalloissa.

Elämästään usein avoin Forsberg syventyy myös puhumaan sinkkuelämästään. Vaikka Forsberg deittailee jonkun verran, on hän kuitenkin oppinut nauttimaan myös yksin olemisesta.

– Mä käytän itseäni treffeillä. Saatan varata pöydän hienosta ravintolasta ihan itselleni. Ja okei, saatan saada outoja katseita, mutta mitä sitten? Ei mua kiinnosta, Forsberg toteaa.

– Olen todella sinut sen kanssa, että mulla ei ole kumppania tällä hetkellä, Forsberg lisää.

Sara Forsberg pohtii muun muassa sinkkuelämäänsä aaltojen keinuessa Atlantin yli -sarjassa.

Paljon pidempään Forsbergillä kesti hyväksyä lääkärin diagnoosi, ettei hän voi saada lapsia. Forsberg paljasti diagnoosinsa ensimmäistä kertaa medioille vuonna 2019. Tuolloin Forsberg paljasti usealle medialle, että kyseisen tiedon saanti oli erityisen vaikea paikka artistille, koska hän on aina halunnut lapsia.

Nyt Forsberg tiedostaa, ettei ole yksin diagnoosinsa kanssa.

– Kesti tosi pitkään päästä sinut sen asian kanssa. Tiedän, että lapsettomuus ei ole harvinaista, vaan koskettaa todella monia ihmisiä monella eri tavalla, Forsberg kertoo.

Forsberg on kuitenkin oppinut ajan myötä katsomaan asiaa hieman optimistisemmin.

– Tiedän, että lasten saanti on mahdollista, mutta vain eri keinoilla. Yritän lohduttautua sillä, Forsberg sanoo.

Forsberg kuitenkin myöntää, että hänellä on edelleen on päiviä ja hetkiä, kun lapsettomuus iskee vasten kasvoja.

– Varsinkin nyt, kun on siinä iässä, että ystävät alkavat perustamaan perheitä. Konkretisoituu se, että se ei tule olemaan itselleni mahdollista samalla tavalla kuin monelle muulle, Forsberg kertoo.

Lapsettomuuden lisäksi Forsberg on puhunut julkisuudessa muun muassa masennuksestaan. Hän kuitenkin kertoi aikaisemmassa Ilta-Sanomien haastattelussa, että hän voi nykyään hyvin.

– Elämässäni on kaikki mallillaan. Sitä ei voi ennustaa, mitä käy, kun päivät pimenevät, mutta pysyn kiinni arjessa ja teen asioita, jotka tuottavat hyvää fiilistä. Ja muistan viettää läheisten kanssa aikaa, Forsberg sanoi tuolloin.

Atlantin yli -sarjaa voit seurata TV5:lta ja Discovery+-palvelusta keskiviikkoisin.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?