Laulaja Tauski, 59, puhuu suunsa puhtaaksi rakkaus­elämästään – loi selkeän suunnitelman: etsii nyt ”tasoistaan kumppania” ja haluaa lisää lapsia

Tauski Peltonen haluaisi vielä pari lasta ja jäädä koti-isäksi. Ensin pitäisi kuitenkin löytää kumppani, joka vie jalat alta.

Tauski haluaisi löytää rinnalleen rakkauden, jonka kanssa hän voisi perustaa perheen.

23.9. 7:15

Muusikko Tauski Peltonen, 59, on valmis rakkauteen. Jos rakkaus ei astele vastaan, otetaan avuksi Tinder.

– Haaveilen löytäväni itseni kaltaisen ja tasoisen kumppanin. Haluaisin katsoa tätä kaunista maailmaa mieluummin jonkun rakkaan kanssa, Tauski Peltonen myöntää.

– En kuulu bileporukoihin, joten sillä tavalla en etsi ketään. Olen nuoresta lähtien viihtynyt kotona, ja viihdyn edelleen.

Jos muu ei auta, Tauski on valmis lataamaan kännykkäänsä Tinderin.

– Kyllä minäkin, jos Terokin. Voin lähteä Teron jalanjäljille, Tauski hihkaisee.

Hän viittaa siihen, että muusikkokollega, Mamba-yhtyeen keulakuva Tero Vaara löysi taannoin vaimon Tinderin kautta.

– Jos luonnonmukainen menetelmä ei ala kohta toimia, pitää ottaa käyttöön nykyajan keinot.

Tauski tahtoisi kokea suuria tunteita.

– En halua seurustella puolilla valoilla, hän linjaa.

Tunteen on iskettävä vahvasti.

– Pitää rakastua kunnolla. Lähteä jalat alta niin että lentää vatsalleen. Muuten ei tule mitään.

Jos rakkaus pamahtaisi elämään, Tauski olisi valmis vakiintumaan.

– Voisin perustaa perheen. Pari lasta, niin iskä pysyy kotona.

Tauski kertoo viettäneensä rauhallista sinkkuelämää puolitoista vuotta.

– Sinkkuelämä tarkoittaa usein, että on kova meno päällä, mutta minulle sinkkuelämä on ollut nyt kotona meren rannalla hiljentymistä laulujen kirjoittamiseen.

Tauskilla on kuusi lasta, mutta kaksi naperoa olisivat vielä tervetullut lisä.

Biisinikkari on halunnut rauhoittaa sekä itsensä että elämänsä.

– Niin sanotusti pulttasin jalat lattiaan ja keskityin vaihteeksi huolehtimaan itsestäni muiden sijasta, Tauski sanoo.

– Hiljennyin itsetutkiskeluun ja kävin vuoden terapiassa. Se kaikki teki äärettömän hyvää. Olen saanut itseäni tasapainoon.

Tauski kertoi IS:lle käyvänsä terapiassa jo keväällä vuonna 2021.

Seurana komeassa merenrantakodissa on rakas koira Karhuherra Paddington. Koti kaipaisi naisellista kosketusta. Siltä on alkanut tuntua, vaikka Tauski onkin viihtynyt pitkään itsekseen.

– Olen tottunut siihen, että kodissa näkyy naisen jälki. Nyt se puuttuu. Haluan laittaa oman elämäni kuntoon. Se tuntuu nyt tärkeämmältä kuin juosta koko ajan keikoilla.

Marraskuussa Tauski Peltonen täyttää 60 vuotta. Toukokuussa hän kertoi IS:lle lopettavansa merkkipäivän myötä keikkailun ja muuttavansa Turkkiin, jossa hänellä on ollut pitkään toinen asunto. Nyt suunnitelmiin on tullut muutoksia.

Syksyn sävel -kisan lisäksi loppuvuodeksi tuli muutakin mukavaa, joten en ehdi edes käydä Turkissa enää tämän vuoden puolella.

Tarkoitus oli myös poistua maasta marraskuun puolivälissä kuusikymppisten aikaan.

– Olimme sopineet lähtevämme poikani kanssa Kaliforniaan ajelemaan kuululla Route 66:llä, mutta nyt sinne ehditään vasta tammikuussa.

Vaikka merkkipäivän pakeneminen ulkomaille ei nyt onnistukaan, laulaja ei ainakaan itse aio järjestää syntymäpäiväjuhlia. Tuntuu tärkeämmältä keskittyä elämän saattamiseen mieluisaan malliin.

– Keikkailen vielä loppuvuoden, mutta sen jälkeen ensi vuodelle otetaan vain muutamia erikoisesiintymisiä. Siksi olisi aikaa jäädä vaikka koti-isäksi, Tauski lisää.

Entuudestaan hänellä on kuusi lasta. Ensimmäisestä avioliitosta on kolme nyt jo aikuista poikaa, toisesta liitosta teini-ikäiset tyttö ja poika sekä kolmannesta poika. Neljäs liitto nigerialaiskaunottaren kanssa päättyi pikaiseen eroon.

Tauski kilpailee Syksyn sävelessä rakkauslaululla.

Musiikkia noin 40 vuotta tehnyt Tauski on mukana AlfaTV:n Syksyn sävel -kisassa. Laulukilpailun ensimmäinen semifinaali käydään lauantaina 1. lokakuuta ja toinen semifinaali seuraavana lauantaina. Semifinaaleissa kuullaan kymmenen kappaletta, joista jatkoon pääsee kummastakin viisi eniten ääniä kerännyttä. Finaalilähetys nähdään 15. lokakuuta.

Tauski kilpailee jälkimmäisessä semifinaalissa rakkauslauluksi kuvailemallaan kappaleella Niin minä sinua vain.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?