Maroon 5 -keulamies rypee pettämiskohussa – laulaja rikkoi hiljaisuuden ja otti julkisesti kantaa

Instagram-malli väittää olleensa salasuhteessa Adam Levinen kanssa, joka odottaa vaimonsa kanssa kolmatta lastaan.

Adam Levine ja Behati Prinsloo ovat olleet naimisissa kahdeksan vuotta.

21.9. 16:55

Maroon 5 -yhtyeen laulaja Adam Levine on ollut pettämiskohun pyörteessä. Kaikki sai alkunsa siitä, kun Instagram-malli Sumner Stroh julkaisi TikTok-videon, jossa hän väitti, että hänellä oli vuoden mittainen salasuhde Levinen kanssa.

Adam Levine, 43, on ollut naimisissa Behati Prinsloon kanssa vuodesta 2014, ja he odottavat parhaillaan kolmatta yhteistä lastaan.

Suosikkiyhtyeen keulahahmo on nyt rikkonut hiljaisuuden ja ottanut kantaa syytöksiin sosiaalisessa mediassa. Hän kiistää pettäneensä vaimoaan, mutta myöntää ”ylittäneensä rajan”.

– Minusta puhutaan tällä hetkellä paljon, ja haluan puhdistaa ilmaa. Arvostelukykyni oli huono, kun puhuin flirttailevasti kenenkään muun kuin oman vaimoni kanssa. Minulla ei ole ollut salasuhdetta, mutta olen kuitenkin ylittänyt rajan eräässä valitettavassa elämänvaiheessani, Levine kirjoittaa mystisesti Instagram-julkaisussaan.

– Joissakin tilanteissa se oli sopimatonta, ja korjaan asiat perheeni kanssa. Vaimoni ja perheeni ovat minulle kaikista tärkeintä tässä maailmassa. Oli elämäni suurin virhe olla niin naiivi ja tyhmä, että riskeerasin ainoan asian, joka minulle todella merkitsee.

Sumner Stroh on malli ja somevaikuttaja, jolla on Instagramissa lähes puoli miljoonaa seuraajaa.

Strohin TikTok-video levisi pian julkaisunsa jälkeen kulovalkean tavoin. Hän ei tarkentanut, milloin väitetty suhde sai alkunsa.

Strohin mukaan hän olisi halunnut käsitellä asian yksityisesti, mutta hänen oli ”pakko tuoda asia julkisuuteen”, kun hänen ystävänsä aikoi paljastaa asian medioille. Mallin mukaan ystävällä oli hallussaan kuvia hänen ja Levinen välisistä keskusteluista.

Levine ja Behati Prinsloo ovat vanhempia 6-vuotiaalle tyttärelle Dusty Roselle ja 4-vuotiaalle Gio Gracelle .

Adam Levinen mukaan hän tulee saamaan asiat vielä kuntoon ja uskoo, että he ”selviävät tästä yhdessä”.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?