Mika Salo meni kihloihin!

Mika Salo ja Annica Lindblom ovat olleet yhdessä puolitoista vuotta.

Mika Salo vahvisti Ilta-Sanomille menneensä Annica Lindblomin kanssa kihloihin.

20.9. 21:04

Ex-F1-kuljettaja, nykyisin asiantuntijana Viasatin formulalähetyksissä toimiva sekä osassa F1-kisojen tuomaristossa istuva Mika Salo on kihlannut pitkäaikaisen naisystävänsä Annica Lindblomin.

– Kihloista on jo jonkin aikaa. Kiitos kuitenkin onnitteluista. Kaikki on ihan ookoo, niukkasanainen Mika Salo vahvistaa uutisen Ilta-Sanomille.

Mika Salo ja lentoyhtiössä koulutuksen parissa työskentelevä purseri Annica Lindblom ovat olleet yhdessä runsaat puolitoista vuotta.

Mika Salo ja Annica Lindblom ovat seurustelleet puolitoista vuotta.

He ovat liikkuneet avoimesti eri tilaisuuksissa ja ovatpahan he olleet tuttu näky myös formulavarikoilla. Mikan ystävät kuvailevat Annicaa valoisaksi ja ystävälliseksi naiseksi.

Pariskunta viettää paljon aikaansa yhdessä, mutta Mikan työt formuloiden parissa vievät miestä maailmalle. Joskus Annicakin on ehtinyt mukaan.

– Lähden pian Japaniin, sillä Max-pojallani on siellä kilpailut, Mika kertoi.

Mika Salon kihlattu Annica Lindblom työskentelee purserina lentoyhtiössä koulutuksen parissa.

55-vuotias Mika Salo on entinen F1-kuljettaja, joka ajoi urallaan komeat 111 F1-osakilpailua.

Nykyisin Salo toimii kansainvälisen autoliiton FIAn tuomariston jäsenenä osassa F1-kilpailuista ja Viasatin formulalähetysten asiantuntijakommentaattorina.

Salo debytoi formuloiden kuninkuusluokassa vuonna 1994 Lotuksella, ja hän ajoi myös Tyrrellin, Arrowsin, BARin, Ferrarin, Sauberin ja Toyotan talleissa vuonna 2002 päättyneellä urallaan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?