Ensitreffit alttarilla -parin erilaisuus alkaa näkyä häämatkalla – tuore vaimo ottaa ohjat käsiinsä

Varo juonipaljastuksia! Ensitreffit alttarilla -sarjan kolmannessa jaksossa viihdytään häämatkalla.

Miikka ja Heeni häämatkailevat Kreikassa.

8.9.2022 13:33

Ensitreffit alttarilla -sarjan kolmannessa jaksossa parit lähtevät häämatkalle. Miikka ja Henni suuntaavat aurinkolomalle Kreetalle, Lauri ja Salla Roomaan sekä Assi ja Otto Pariisiin.

Jokainen osallistuja on toistaiseksi ollut varsin tyytyväinen asiantuntijoiden valitsemaan kumppaniin ja suukkoja ja halauksia on vaihdettu ahkeraan joka parin kesken.

Asiantuntijat muistuttavat häämatkajaksossa, että yhteisellä reissulla toisesta voi paljastua uusia puolia, kun näkee tämän reagoivan erilaisissa tilanteissa ja erilaisessa ympäristössä.

– Kuka vie, kuka vie, ja mitä mä saan, runoilee Kari Kanala.

”Majakan ja perävaunun” eli Hennin ja Miikan kohdalla asetelma on selvä jo koneessa: suunnittelua rakastava Henni ottaa matkanjohtajan roolin. Hän myöntää jo lentokoneessa, että häntä vähän ahdistaa, ettei tiedä kohteesta mitään etukäteen ja selaakin ahkerasti matkaopasta. Miikka sen sijaan toteaa, ettei muuta tarvitse tehdä kuin hypätä skootterin selkään.

Heti alkuun Henni ohjaa Miikaa poseeraamaan valokuvassa maisemaa vasten.

– Tollee se on helppoo, kun sinä ohjeistat, kuuntelee vaan, Miikka toteaa.

– Se ottaa noin 4000 kertaa enemmän kuvia kuin minä. En oo kyllä nähnyt niitä, Miikka murjaisee.

Myöhemmin parilla on asiantuntijoilta tehtävä, jossa heidän pitää miettiä yhtäläisyyksiään.

– Arvot on, aika hyvin natsaa, Miikka aloittaa, mutta sitten seuraa syvä hiljaisuus.

– Mitä me ollaan puhuttu, yritäpä muistella, Henni sanoo.

– Aivokatkos, toteaa Miikka.

Kun Miikalla on vaikeuksia keksiä pyydettyä kahdeksaa, Henni tarttuu ohjaksiin. Hän aloittaa ja pyytää Miikan lisäävän, jos vielä jotain tulee mieleen.

– Molemmat tykätään talvesta, kumpikaan ei halua asua Helsingissä loppuelämäänsä, molemmat on puheliaita tai silleen sosiaalisia ihmisiä, molemmat tykätään matkustaa...,Heini luettelee ja Miikka nyökkäilee.

Lopulta pari lähtee skootteriretkelle, jolle Henni on katsonut valmiiksi kivan määränpään. Välipysäkille pysähdytään rantaravintolaan, jossa Henni tekee jo jatkosuunnitelmia hyvistä nähtävyyksistä.

– Asia selvä, kuittaa Miikka ranskanperunaa mutustellen.

Ensitreffit alttarilla maksutta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?