Hollywood-parin hämmentävä tilanne: Taylor Lautner on kohta naimisissa Taylor Lautnerin kanssa

Kun Taylor Dome avioituu näyttelijä Taylor Lautnerin kanssa, hän ottaa miehensä sukunimen.

Taylor Lautner kihlautui Taylor Domin kanssa viime marraskuussa.

19.8. 16:07

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja Twilight-tähti Taylor Lautner, 30, kosi puolisoaan Taylor Domea marraskuussa 2021. Näyttelijä kertoi kaksikon kihlautumisesta julkaisemalla Instagramiin kuvan, jossa hän on polvistunut puolisonsa eteen kynttilänvalossa, ruusun terälehtien keskellä.

– 11.11.2021. Ja juuri niin, kaikki toiveeni toteutuivat, Lautner kirjoittaa kuvatekstissä.

Lautner paljasti laulaja Kelly Clarksonin luotsaamassa The Kelly Clarkson Show -keskusteluohjelmassa, että hänellä ja puolisollaan tulee olemaan avioitumisen jälkeen tismalleen sama nimi, sillä Dome ottaa miehensä sukunimen.

– Kysyin, pidätkö tästä sukunimestä, koska meillä on jo sama etunimi. Siitä tulee erityisen monimutkaista, Lautner toteaa Clarksonille ohjelmassa.

– Meistä tulee kirjaimellisesti sama henkilö. Se tulee olemaan hyvin hämmentävää... narsismini on uskomatonta, hän vitsailee.

Pari alkoi seurustella vuonna 2018. Lautner kertoo Clarksonin ohjelmassa tavanneensa kumppaninsa siskonsa avulla.

– Olemme siskoni kanssa todella läheisiä. Hän on aina sanonut, että aikoo esitellä minulle tulevan vaimoni. Sitten hän oikeasti teki sen, Lautner sanoo.

– Tiesin kun tapasin hänet ensimmäisen kerran, että haluan tutustua häneen enemmän, ja voisin todella, todella nähdä tulevaisuuden hänen kanssaan. Hän on upea nainen, ja olen erittäin onnekas, että hän valitsi minut, hän kertoo.

Ennen kosintaa Dome oli sanonut, ettei halua mitään erityistä. Lopulta Lautner päätyi kosimaan rakastaan keittiössä – isosti.

– Täytin keittiön kukilla ja kynttilöillä.

Taylor Lautner on aiemmin seurustellut useiden näyttelijöiden ja muiden viihdemaailmasta tuttujen kasvojen kanssa. Hänellä oli lyhytaikainen suhde muun muassa Taylor Swiftin kanssa, joka alkoi ja päättyi vuonna 2009.

Samaisena vuonna miehen huhuttiin tapailevan Selena Gomezia, mutta kumpikaan ei asiaa missään vaiheessa myöntänyt.

Lautner on seurustellut myös Lily Collinsin, Marie Avgeropoulosin ja Billie Lourdin kanssa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?