Sanna Marin vaihtoi glitter­mekkoon ja poseeraa yhteis­kuvissa festareilla – näin paljon pääministerin puku todellisuudessa maksoi

Sanna Marin vaihtoi Flow-festivaalin jälkeen vapaalle ja osallistuu itsekin festivaalijuhlintaan.

Sanna Marin vaihtoi paneelikeskustelun jälkeen asunsa glittermekkoon ja lähti myös itse festarihulinaan.

12.8. 22:53

Pääministeri Sanna Marin osallistui aiemmin perjantaina 12. elokuuta Flow-festivaalien järjestämään musiikkialan paneelikeskusteluun.

Marin keskusteli muun muassa Maria Ohisalon, Kike Elomaan, Kai Mykkäsen ja Anders Adlercreutzin kanssa koronapandemian vaikutuksista musiikkialaan ja alasta yleisesti.

Marin poistui paneelikeskustelusta rivakasti. Hän otti pari yhteiskuvaa, mutta riensi sen jälkeen ulos festivaalialueelta turvamiehensä kanssa. Ripeää kävelyä festivaalialueella ei keskeytetty.

Instagram-julkaisujen mukaan Marin on mitä ilmeisimmin vaihtanut vapaalle ja vaihtanut samalla pelkistetyn paneelikeskusteluasunsa glittermekkoon. Marin on saapunut myöhemmin Flow-festarin yleisöön.

Marin nimittäin poseeraa hänen ikonisen Ruisrock-kuvan ottajansa, Janita Aution kanssa tämän Instagramin Tarinat-osiossa. Marin on jakanut kuvan myös omassa Tarinat-osiossaan.

Sanna Marin poseeraa valokuvaaja Janita Aution kanssa Flow-festivaaleilla.

Seuraavassa kuvassa Marin poseeraa toimittaja Ina Mikkolan kanssa. Kuvan yhteydessä lukee, että Marinin mekko on ostettu kirpputorilta.

– Kirppismekoissa Flowhun, Marin kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Ina Mikkola on julkaissut itse yhteiskuvan omassa Instagram-profiilissaan.

Mikkola kirjoittaa kuvatekstissä, että Sanna Marin oli itse halunnut yhteiskuvan hänen kanssaan. Hän toteaa onnekseen, että Sanna Marinin glitterasu on linjassa hänen oman, näyttävän prinsessapukunsa kanssa.

– Kummallakin on muuten kirppismekot! Mun makso 9 euroa, Sannan 8 euroa, Mikkola kirjoittaa kuvatekstin lopuksi paljastaen Marinin mekon hinnan.

Marin on ottanut yhteiskuvan myös julkkiskokki Tomi Björckin kanssa.

– Flow starting, Björck kirjoittaa kuvatekstissä, johon hän on merkinnyt myös Sanna Marinin ja vaimonsa Minka Björckin Instagram-tilit.

Sanna Marin osallistui aiemmin kesällä myös Ruisrockiin, ja Aution ottama festarikuva hänestä lähti nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?