Tällainen oli Olivia Newton-Johnin viimeinen Instagram-kuva – julkaisi koskettavan otoksen pari päivää ennen kuolemaansa

Olivia Newton-John julkaisi herkän kuvan vain pari päivää ennen kuolemaansa.

Australialainen näyttelijä ja laulaja Olivia Newton-John muistetaan muun muassa elokuvista Grease ja Xanadu.

9.8. 10:29

Näyttelijä ja laulaja Olivia Newton-John menehtyi maanantaina 73-vuotiaana. Perhe kuvailee tiedotteessaan Newton-Johnin viettäneen viimeiset hetkensä perheensä ja ystäviensä ympäröimänä.

Newton-John päivitti ahkerasti sosiaalisen median tilejään ja jakoi kuulumisiaan faneilleen. Rakastettu tähti julkaisi viimeisen kuvan Instagramissa vain kolme päivää ennen kuolemaansa. Koskettavassa kuvassa leveästi hymyilevä Newton-John poseeraa aviomiehensä John Easterlingin kanssa. Newton-John ei tarkentanut, milloin kuva on otettu.

Newton-John ja Easterling vihittiin vuonna 2008. Pari tapasi toisensa pian sen jälkeen kun Newton-Johnin silloinen miesystävä Patrick McDermott katosi oudoissa olosuhteissa veneretkellä. McDermottin kohtalosta on liikkunut vuosien saatossa monia huhuja. Hänen on väitetty jopa lavastaneen oman kuolemansa.

Newton-John totesi haastatteluissa hyväksyneensä sen, ettei hän saa koskaan tietää, mitä McDermottille todella tapahtui. Newton-John kertoi vuonna 2016 antamassaan haastattelussa ettei etsinyt rakkautta McDermottin katoamisen jälkeen, mutta John Easterlingin tapaaminen muutti kaiken.

– En odottanut rakastuvani häneen, mutta sitten jysähti! Hän on uskomattoman älykäs ja huolehtivaine, Newton-John ylisi aviomiestään Peoplen haastattelussa vuonna 2016.

– Olen hyvin onnekas, että minulla on aviomies, joka on niin ihana ja rakastava. Sanon aina ystävilleni, ettei koskaan ole liian vanha rakkaudelle. Minä löysin elämäni rakkauden 59-vuotiaana.

Olivia Newton-John ylisti haastatteluissa aviomiestään John Easterlingiä elämänsä rakkaudeksi.

Australialaistähti Olivia Newton-John nousi koko maailman tietoisuuteen vuonna 1978 julkaistun Grease-musikaalista. Hittielokuva kertoo Newton-Johnin näyttelemästä Sandysta ja John Travoltan näyttelemästä Dannysta.

Olivia Newton-Johnin ja John Travoltan ystävyys kesti vuosikymmenten ajan.

Newton-John ja Travolta pysyivät läheisinä ystävinä Greasen kuvausten jälkeen. Travolta julkaisi sosiaalisessa mediassa koskettavan muistokirjoituksen, jossa hän kuvailee heidän syvää ystävyyttään.

– Rakkain Oliviani, teit elämästämme niin paljon parempaa. Vaikutuksesi oli uskomaton. Rakastan sinua niin paljon. Me tapaamme vielä ja tulemme olemaan yhdessä, Travolta kirjoittaa.

– Olin sinun siitä hetkestä kun tapasimme. Sinun Dannysi, sinun Johnisi, näyttelijätähti päättää kirjoituksensa.

Korjattu 9.8. kello 13.48 John Easterlingin nimi oikein.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?