Täällä maailmantähdet viettävät ökylomiaan – yksi uusi suosikki mukana listalla

Myös julkkikset tarvitsevat välillä irtiottoja hulppeasta arjestaan. Ja mikäpä olisi siihen parempi keino kuin ökyloma auringon alla.

6.8. 7:45

Maailmanluokan tähdet elävät kaikin puolin hulppeaa elämää. Tyyriistä elämäntyylistä ei luovuta edes lomaillessa, vaan siinä pikemminkin laitetaan päälle isompi vaihde.

Vaikka varaa olisi mennä vaikka minne, seurailevat julkkikset vuotuisia trendejä lomakohteita valitessaan. Nämä matkakohteet ovat tänä vuonna ne, jotka ovat päässeet kylpemään julkkisten suosiossa.

Ehdottomasti koviten koluttu julkkislomakohde on tänä vuonna ollut Ranskan eteläisellä rannikolla sijaitseva pikkukaupunki Saint-Tropez. Kohteen suosio voi ensialkuun vaikuttaa jopa kummastuttavalta, sillä huikeasta sijainnistaan huolimatta paikka on loppujen lopuksi varsin pikkuruinen: 2000-luvun alussa paikkakunnan asukasluku oli vain noin 5 500.

Kaupungin hinnat eivät turisteille sen sijaan ole pienet, joten julkkisten kaupungissa tänä kesänä viettämien reissujen menot varmasti hipovat pilviä.

Saint-Tropeziin on tänä kesänä eksynyt useampi kuin yksi ökymatkailija. Muiden muassa jalkapallotähti David Beckham ja Spice Girls -yhtyeestä tutuksi tullut vaimo Victoria Beckham nähtiin perheineen viettämässä yhteistä lomaa Rivieralla. Miljonääriperhe ei kuluissa säästellyt: Vogue kertoo, että poppoo vuokrasi löhöilyään varten hulppean jahdin, joka kustansi noin 1,6 miljoonaa euroa viikossa. Aikaa vietettiin myös vesiskoottereilla ajellen, ja Beckhamien perheen seuraan jahdille liittyi myös jenkkiläinen huippumalli Gigi Hadid.

Tobey Maguire matkusti Rivieralle ystävineen. Seurueeseen kuului myös Leonardo DiCaprio.

Pikkukaupungissa lomailemassa on tänä kesänä bongattu useita näyttelijöitä, joihin lukeutuu myös Oscar-palkittu Titanic-tähti Leonardo DiCaprio. Monien muiden tapaan DiCaprio viihtyi irtiottonsa aikana vesillä, ja hänet nähtiinkin kiitämässä hulppean vesiskootterin selässä, kertoo Fox News. Matkansa aikana DiCaprio nähtiin viettämässä aikaa toisen näyttelijästaran, Hämähäkkimies-elokuvista tutun Tobey Maguiren kanssa.

Saint-Tropezin veneilyretkelleen Kris Jenner valitsi mukaansa lähes 100 000 euroa maksavan käsilaukun.

Muihin Saint-Tropezilla lomailleisiin julkkiksiin lukeutuvat laulaja Drake, näyttelijä Sienna Miller sekä tosi-tv:stä tuttu manageriäiti Kris Jenner. Lomailuasujen kuluissa ei ole säästelty, sillä Daily Mail arvioi Jennerin kädessä komeilleen laukun hinnaksi noin 9 500 euroa.

Ben Affleck ja Jennifer Lopez vierailivat häidensä jälkeen Pariisissa. Matkaan kuului muun muassa veneilyä.

Rivieran lisäksi myös sisämaan kaupungit ovat vetäneet vierailijoita luokseen. Muun muassa vasta-avioituneet laulaja Jennifer Lopez ja näyttelijä Ben Affleck matkustivat häidensä jälkeen maailman romanttisimmaksi kaupungiksi tituleerattuun Pariisiin.

Välimeren valtiot selvästi houkuttelevat tänä vuonna puoleensa, sillä myös Italia on kuulunut kuumimpiin lomakohteisiin. Erityisesti Sardinian saari on vetänyt julkimoita helteisille rannoilleen.

Adele ja Rich Paul lomailivat yhdessä Italian lämmössä.

Muun muassa rakastettu brittilaulaja Adele vietti heinäkuun lopulla hulppeaa lomaa juuri Sardiniassa miesystävänsä Rich Paulin kanssa. Pääasiassa pariskunnan aika kului merillä luksusjahdin kannella.

Maan kamaralla pariskunta majoittui Mirror-lehden mukaan hintavassa Cala di Volpe in Porto Cervo -hotellissa, jossa lukaaleiksi luokiteltavat vuokrahuoneistot maksavat parhaimmillaan kymmeniä tuhansia yöltä, ja jonka etuihin kuuluu muun muassa olympiakoon uima-allas. Samainen hotelli tekee yhteistyötä italialaisen muotitalon Dolce & Gabbanan kanssa.

Sienna Miller bongattiin lomailemassa Ranskan Rivieralla.

Hulppeat olivat myös Adelen matkailuasusteet: jahdilla hänen ranteessa bongattiin kolme kappaletta kultaisia koruja, joiden hinnaksi People-lehti kertoo noin 4 000 euroa kappaleeltaan.

Adelen ja Rich Paulin tapaan Italiassa on viihtynyt myös Fifth Harmony -yhtyeestä tutuksi tullut laulaja Camila Cabello. Kauniiden saarien sijasta laulaja päätyi paikkavalinnassaan rannikkoalueella sijaitsevaan Positanon kuntaan. Muiden julkimoiden tapaan Cabello vietti aikaansa jahdilla kauniissa merimaisemissa.

Italiassa toukokuussa vierailleet tosi-tv-tähti Kourtney Kardashian ja rumpali Travis Barker tekivät reissustaan ikimuistoisen järjestämällä matkansa aikana kolmannet häänsä. Tilaisuus järjestettiin Italian Rivieralla Portofinon kylässä. Kardashian-Jenner-perheelle ominaisesti kuluissa ei säästelty, vaan tilat seremoniaa varten vuokrattiin itse muotijätti Dolce & Gabbanalta, joka suunnitteli myös Kardashianin häämekon.

Jatkojuhlallisuudet puolestaan järjestettiin Castello Brownin linnassa, joka tavallisesti toimii turisteille avoimena nähtävyytenä. Linnan nettisivuston mukaan vuokra ilman minkäänlaisia palveluita on maksanut jo itsessään useamman tuhat euroa.

Lue lisää: Tällaiset olivat Kourtney Kardashianin, 43, ja Travis Barkerin, 46, ökyhäät Italiassa – kuvat paljastavat poikkeuksellisen hääpuvun

Lisäksi useiden Italiassa lomailleiden tähtien joukkoon kuuluvat muun muassa Justin Timberlake vaimonsa Jessica Bielin kanssa sekä laulaja Mariah Carey.

Kreikka on matkakohteena monien suomalaisten suosiossa, mutta lukuisat saaret ja turkoosi välimeri houkuttavat paikalle myös julkisuuden henkilöitä.

Muun muassa useita Oscar-ehdokkuuksia näyttelijänurallaan niittänyt Nicole Kidman julkaisi sosiaaliseen mediaan kuvan, jossa hän paljastaa olevansa lomamatkalla Kreikassa. Otoksessaan näyttelijä kelluu meressä kauniissa maisemissa niin uppeluksissa, että häntä tuskin huomaakaan ensivilkaisulla.

Epäilemättä hulppealla lomallaan Kidman piti matalaa profiilia, eikä ole tarkkaa tietoa siitä, missä päin maata hän tarkalleen ottaen majaili. Toisin ovat toimineet monet muut julkisuuden henkilöt, ja Kreikassa sijaitseva Mykonoksen saari vaikuttaakin olevan ökymatkailijoiden suosiossa. Saarella vieraili muun muassa sähköautojätti Teslan miljardööriomistaja Elon Musk.

Pröystäilystään tunnettu Musk vietti Kreikan kalleimpiin saariin lukeutuvalla Mykonoksella aikaansa hulppealla vuokrajahdilla, jonka päivävuokraksi Greek City Times -lehti kertoo noin 7 000 euroa. 24-metriseltä jahdilta löytyy lekottelutilaa niin ulkokannelta kuin sisätiloistakin.

Tom Hanks ja Rita Wilson lomailevat Kreikassa omistamissaan lukaaleissa.

Myös näyttelijäpariskunta Tom Hanks sekä Rita Wilson ovat viettäneet kesäänsä Kreikan lämmössä. Tämä ei sinänsä yllätä, sillä kumpainenkin sai Kreikan kansalaisuuden vuonna 2020. Parilla on maassa kaksi asuntoa: Antiparoksen saarelle heidän itse rakennuttamansa kivihuvila sekä myöhemmin valmiina ostettu lukaali Patmoksen saarella. Hotelleihin pariskunnan ei siis tarvitse törsätä rahaa, sillä omissa lukaaleissa on mistä valita.

Lue lisää: Tom Hanks ja Rita Wilson saivat Kreikan kansalaisuuden – uutinen selvisi maan pääministerin julkaisemasta Instagram-kuvasta

Hiekkarantojen ja ökyjahtien vastapainoksi julkkikset ovat löytäneet myös luonnon rauhaa huokuviin kohteisiin, joihin kuuluu muun muassa Pohjois-Amerikassa sijaitseva Costa Rica.

Muun muassa Blondin kosto -elokuvan pääroolista tuttu näyttelijä Reese Witherspoon lomaili tänä kesänä Costa Ricassa. Täysin luonnon helmaan näyttelijä ei perheineen heittäytynyt, vaan he majoittuivat loistokkaassa Casona con Piscina -lomapaikassa, joka maksaa yhdeltä ihmiseltä noin 2 500 euroa yöltä.

Yöpymisten lisäksi matkakuluihin lisättiin tietysti näyttelijää lomalla viihdyttäneet aktiviteetit, kuten patikointi ja erilaiset rentouttavat hoidot. Unohtamatta ykkösluokan ruoka-annoksia.

Witherspoonin lisäksi edellisvuosien ahkeria Costa Rica -vierailijoijta ovat olleet muun muassa näyttelijä Angelina Jolie sekä Facebookin perustaja Mark Zuckerberg.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?