Vappu Pimiä ja Teemu-puoliso viettivät tunnelmallista iltaa – romanttiset kuvat villitsivät seuraajat

Vappu Pimiä ja Teemu-puoliso kertoivat Instagramissa viettäneensä ”aikuisten iltaa”.

Juontaja Vappu Pimiä julkaisi torstai-iltana Instagramissa hempeitä kuvia puolisonsa Teemu Huuhtasen kanssa.

– Aikuisten ilta, Pimiä kirjoittaa kuvatekstissä lisäten lauseeseen kirjaimen ”w” viittaamaan englanniksi sanaan ”with”.

Sydämen jälkeen Pimiä on käyttänyt puolisostaan tägiä ”mysteerimies”, jolla hän viittaa puolisonsa lempinimeen. Kuvassa pari on korkealla parvekkeella ja syleilevät toisiaan nauraen.

Pääset selaamaan kuvia painamalla kuvan oikeassa reunassa näkyvästä nuolesta.

Kommenttikenttä on täyttynyt ihailusta.

– Ihana pari olette, eräs seuraaja kommentoi sydänhymiöin.

– Tosi hyvä kuva. Ootte superpariskunta, toinen toteaa liekkihymiöin.

– Aito rakkaus näkyy, pohtii eräs seuraaja.

Vappu Pimiä kertoi suhteestaan Teemuun Ann-Mari Leinosen ja Meeri Koutaniemen kirjoittamassa Rakkaus-nimisessä tuoreessa kirjassa (WSOY).

Kun juontaja tapasi tulevan puolisonsa Teemun Tahkolla, hän ei etsinyt vakavaa suhdetta, vaan ainoastaan pääsiäisheilaa. Jostakin syystä Pimiä luuli Teemua palomieheksi. Teemu onkin vitsaillut olleensa yhden yön palomies.

Puolitoista vuotta he tapailivat silloin tällöin. Kun Pimiä meni tapaamaan Teemua Kaliforniaan, jossa hän asui työnsä vuoksi, reissu oli katastrofi.

– Käskin Teemua pitämään tunkkinsa ja kielsin häntä koskaan enää soittamasta minulle. Hän ei ollut vielä valmis suhteeseen, Pimiä muistelee kirjassa nihkeää alkua.

Teemu kuitenkin soitti, ja Pimiä ymmärsi olevansa rakastunut.

Hyvän yhteiselämän salaisuudeksi Pimiä sanoo kirjassa sen, että kumpikin seisoo omilla jaloillaan, eikä toista pidetä pelastavana oljenkortena. Mutta toki he tarvittaessa tukevat toisiaan.

– Pärjäämme elämässämme ilman toista ja jopa ilman toisen rakkautta, mutta silti haluamme rakastaa juuri toisiamme, Vappu sanoo.

Pari lähtee ainakin kerran vuodessa rakkauslomalle, sillä lapsiperheessä on tärkeätä järjestää kahdenkeskistäkin aikaa.

Vappu Pimiä kertoo kirjassa keskustelleen puolisonsa kanssa selväksi, mitä tapahtuisi, jos toinen rakastuisi johonkin toiseen.

– Jos meille kävisi nyt niin, että Teemu rakastuisi toiseen, hyväksyisin sen. Se tekisi kipeää, mutta en näkisi koskaan itseäni itkemässä hänen peräänsä sanoen et voi jättää minua. En koskaan, Vappu kertoo ajatuksistaan teoksessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?