He läpäisivät karmaisevan Erikoisjoukot-ohjelman – yksi kokelaista purskahtaa vuolaaseen itkuun

Varo juonipaljastuksia! Finaalijaksossa selviää, ketkä läpäisivät vaativan leirin.

Finaalijaksossa kokelaat kidnapataan ja heitä kuulustellaan piinaavin keinoin.

Yksi Suomen televisiohistorian rankimmista tv-realityistä on tullut päätökseensä, kun voipuneilta Erikoisjoukot-kokelailta poistetaan musta huppu silmiltä viimeistä kertaa ja he astuvat kouluttajiensa eteen.

Ex-sulkapalloilija Ville Lång, toimittaja Kimmo Ohtonen, muusikko Elias Kaskinen, mediapersoona Amanda Harkimo ja Miss Suomi Viivi Altonen ovat finaalijaksoon selviytyneet kokelaat. Heidän kanttiaan koetellaan vielä finaalitehtävässä, kun kokelaat kidnapataan metsästä keskellä yötä ja heitä piinataan huppu päässä hermoja raastavilla ääninauhoilla.

Kuulusteluissa käytetään monia keinoja.

Edessä on myös kuulustelu, johon kuuluu kylmän veden kera tehtävää painostusta. Kuulusteluissa Villen leiri päättyy kouluttajien päätöksestä vain 10 tuntia ennen sen loppua. Myöskään Kimmo ei läpäise leiriä.

Elias, Amanda ja Viivi läpäisivät leirin.

– Sä teit virheen edellisessä kuulustelussa. Mutta sä oot henkisesti ihan helvetin vahva, ja fyysisesti. Onneks olkoon, sä suoritit tän leirin, pääkouluttajana toimiva entinen eliittisotilas Janne Lehtonen toteaa Kaskiselle, joka murtuu itkuun.

Laulaja Elias Kaskinen kyynelehtii vuolaasti kuultuaan kehuja kouluttajilta.

– Alkuvaiheessa leiriä sä kutsuit itseäsi kovaksi muijaksi. Sä todella olet sitä. Sä olet helvetin kova muija. Sä läpäisit tän leirin. Sä et missään nimessä ole turha, niin kuin sä tituleerasit itseäsi, Lehtonen sanoo Harkimolle.

Dj Amanda Harkimo ilahtuu kouluttajan sanoista.

– Sä halusit näyttää, että naiset pystyy mihin vaan. Sä todella teit sen. Sä oot kaikkien aikojen missi. Sä läpäisit tän leirin, Lehtonen kehuu Altosta.

Miss Suomi Viivi Altonen helpottui suoriuduttuaan vaativasta leiristä.

Erikoisjoukot -finaalijakso nyt Ruudussa. Nelonen ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?