Jennifer Lopez julkaisi kuvan sängystä häidensä jälkeisenä aamuna – yllätti paljastamalla uuden nimensä

Jennifer Lopez ja Ben Affleck vihittiin lauantaina kaikessa hiljaisuudessa legendaarisessa A Little White Wedding Chapel -kappelissa Las Vegasissa.

LAULAJA Jennifer Lopez, 52, ja näyttelijä Ben Affleck, 49, menivät lauantaina naimisiin Las Vegasissa Nevadassa. Asia kävi ilmi, kun yhdysvaltalaismediat saivat käsiinsä Hollywoodin tähtiparin vihkitodistuksen. Pari on ollut kihloissa huhtikuusta saakka.

Lue lisää: Jennifer Lopez ja Ben Affleck menivät naimisiin

Jennifer otti miehensä sukunimen, eli hän on tästä lähtien virallisesti Jennifer Affleck. Tuore vaimo tiedotti asiasta verkkosivujensa uutiskirjeessä, jossa hän julkaisi useita kuvia häistä. Tähden fanit saivat hieraista silmiään, kun tämä allekirjoitti tiedotteen yllättäen eri sukunimellä.

– Rakkaudella, rouva Jennifer Lynn Affleck.

Uutiskirjeessään hän kertoo myös, että hänen ja Benin lapset olivat häissä mukana. Jennifer kutsuu häitä "parhaiksi mahdollisiksi", joita he olisivat voineet kuvitella.

– Elämiemme paras yö, hän lisää.

Pari avioitui A Little White Wedding Chapel -kirkossa, joka on maailmankuulu. Esimerkiksi Britney Spears, Bruce Willis ja Demi Moore ovat myös avioituneet samassa kappelissa.

Ben ja Jennifer ehtivät juuri ja juuri kappeliin ennen sen sulkeutumista.

Kyseessä eivät olleet kalliit luksushäät. Vihkimistodistuksen hintalappu oli vain noin 102 euroa. Lisäksi Jennifer kertoo, että paikalla oli Elviksen Cadillac-avoauto, jossa he ottivat kuvia.

Tuoreella vaimolla oli mukanaan kaksi eri häämekkoa. Toinen, jota hän piti yllään vihkitilaisuudessa, oli peräisin vanhasta elokuvasta, jota Jennifer ei maininnut nimeltä. Ben täydensi morsiantaan täydellisellä Vegas-tyylillä vanhassa valkoisessa smokissa, jonka hän puki päälleen paikan miestenvessassa.

Sunnuntaina, päivä häiden jälkeen, Jennifer julkaisi Instagram-tilillään itsestään kuvan, jossa makaa meikittömänä lakanoissa puhelin kädessään ja mairea hymy kasvoillaan. Vasemmassa nimettömässä komeilee hopeinen vihkisormus.

Ben Affleck kosi vaimoaan vajaan kymmenen miljoonan euron arvoisella sormuksella, jossa komeilee suuri vihreä timantti.

Jennifer ja Ben alkoivat seurustelemaan ensimmäisen kerran vuonna 2002 ja kihlautuivat jo vuoden päästä. Kaikkien yllätykseksi pariskunta kuitenkin erosi vuonna 2004 juuri ennen häitä. Bennifer-lempinimellä tunnetun parin edustajat kertoivat tuolloin, että häitä jouduttiin siirtämään valtavan mediamylläkän takia.

Avioliitto on Jenniferin neljäs. Hän oli naimisissa näyttelijä Ojani Noan kanssa vuosina 1997-1998. Tämän jälkeen laulaja avioitui vuonna 2001 näyttelijä Cris Juddin kanssa, mutta liitto päättyi kaksi vuotta myöhemmin. Jennifer oli kymmenen vuotta naimisissa myös näyttelijä Marc Anthonyn kanssa. Avioliitosta syntyi kaksoset Max ja Emme.

Ben on puolestaan ollut aiemmin naimisissa näyttelijä Jennifer Garnerin kanssa, ja heillä on liitostaan kolme yhteistä lasta: Violet, 16, Seraphina, 13, ja Samuel, 10.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?