Tosi-tv-tähti Jenna Mäkikyrö odottaa esikoistaan – joutuu jättämään menestyspodcastin taakseen

Jenna Mäkikyrö on tehnyt Nikotellen-podcastia Niko Saarisen kanssa parin vuoden ajan.

Jenna Mäkikyrö tunnetaan podcastinsa lisäksi tv:stä.

7.7. 17:21

Big Brother -tv-ohjelmasta vuonna 2014 tutuksi tullut Jenna Mäkikyrö odottaa kumppaninsa kanssa ensimmäistä lastaan. Mäkikyrö kertoo tiedotteessa, että perheenlisäys tietää jättäytymistä pois Nikotellen-podcastista, jota hän on tehnyt toisen tosi-tv-tähden, Niko Saarisen kanssa.

Kaksikko tekeekin kesän ajan viimeistä podcast-kauttaan yhdessä. Vihonviimeiset jaksot he äänittävät elokuussa.

– Niin se elämä yllättää ja tuo eteen suuria muutoksia, joita jännityksellä odotetaan. Minun matka Nikotellenissa oli mieletön, ja sain tehdä monen monta jaksoa ihan parhaassa seurassa, Mäkikyrö kertoo tiedotteessa.

Mäkikyrön tapaan haikeissa tunnelmissa on myös Saarinen. Big Brother -ohjelmasta tutuksi tullut Saarinen kertoo muutoksen ottavan koville, koska parivaljakko ehti tehdä podcastia yhdessä kahden vuoden ajan.

– Olen maailman onnellisin Jennan ja hänen kumppaninsa puolesta tulevasta perheenlisäyksestä. Samaan aikaan päätöksestä, että Jenna jättää Nikotellen -podcastin, olen tietenkin surullinen, avautuu Saarinen tiedotteessa.

– Tehtiin tätä matkaa kaksi vuotta ja siihen mahtui niin uskomaton kasa tarinoita, hauskoja hetkiä ja elämänvaiheita. Ne toki jatkuu meillä vielä ystävinä, mutta eivät taltioidu enää viikoittain kuultavaksi podcastiin.

Jenna Mäkikyrön lisäksi Nikotellen-podcastissa on mukana Niko Saarinen.

Mäkikyrö ja Saarinen ovat hauskuuttaneet kuuntelijoitaan podcastillaan moneen otteeseen, mutta myös heidän rehellisyytensä ja vaikeista aiheista puhuminen ovat saaneet kuuntelijoilta kiitosta. Maaliskuussa Saarinen sai rutkasti positiivista palautetta avautuessaan podcast-jaksossa erostaan sekä itsetuhoisista ajatuksistaan.

Lue lisää: Niko Saarinen tunnusti podcastissa pysäyttävän seikan, josta oli tähän asti vaiennut visusti – kertoo nyt poikkeuksellisen avautumisen ”uskomattomista” seurauksista

Kuluneen kahden vuoden aikana Mäkikyrö ja Saarinen ovat onnistuneet myös närkästyttämään kuuntelijoitaan. Viime vuoden toukokuussa parivaljakko julkaisi jakson, jossa he kritisoivat monien mielestä aivan liian raisusti jääkiekkoilijoiden ulkonäköä. Myöhemmin Mäkikyrö ja Saarinen päätyivät poistamaan jakson ja selittivät päätöstään sillä, että he eivät halunneet levittää podcastillaan pahaa mieltä.

Lue lisää: Niko Saarisen huippusuositun podcastin uusin jakso poistettiin äkisti – jääkiekkoilijoiden ulkonäön arvostelu sai aikaan palautevyöryn

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?