Laulaja Taylor Swift meni kihloihin kaikessa hiljaisuudessa

Mieskohuista tutun laulajan Taylor Swiftin kerrotaan menneen kihloihin pari kuukautta sitten.

Taylor Swift on aiheuttanut useaan otteeseen kohua kirjoittamalla lauluissaan entisistä kumppaneistaan.

2.7. 11:15

Suhdekohuistaan tutuksi tullut menestyksekäs jenkkilaulaja Taylor Swift, 32, on mennyt salaa kihloihin, kertoo Daily Mail -lehti.

Sulho Joe Alwyn, 31, kanssa poptähti on seurustellut viiden vuoden ajan. The Sun -lehti kertoo, että pari itse ei ole vahvistanut kihlausta todeksi, mutta parin läheiset lähteet vakuuttavat asian olevan totta.

Lehden mukaan pariskunnalle läheiset lähteet ovat kertoneet, Swiftin ja Alwynin salaisesta kihlauksesta on ehtinyt kulua aikaa jo useampi kuukausi. Swift on pitänyt kihlasormusta sormessaan vain visusti suljettujen ovien takana ja paparazzien ja fanien tarkkojen silmien ulottumattomissa.

Laulaja Taylor Swift on ansainnut musiikillaan lukuisia alan palkintoja.

Ei ole yllätys, jos Swift ei ole halunnut kertoa kihlauksestaan julkisuuteen, sillä hänen edeltävät suhdekoukeronsa ja niihin liittyvät kappaleet ovat aiemminkin niittäneet maailmanlaajuista kiinnostusta. Esimerkiksi vuonna 2016 artisti aiheutti kohua, kun hän kuherteli brittinäyttelijä Tom Hiddlestonin kanssa vain hetki sen jälkeen, kun hän oli eronnut huippu-dj Calvin Harrisista.

Juurikin suhde Hiddlestoniin toi Swiftille paljon someirvailua, sillä hyvin julkinen suhde loppui yhtä nopeasti kuin alkoikin. Monet myös spekuloivat pikaromanssia pelkäksi julkisuustempuksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?