Pekka Pouta tuskastui juhannuspöydässä monille tutun ärsyttävän ongelman edessä – menetti malttinsa täysin ja julkaisi kirosanoja vilisevän videon

Pekka Pouta tilitti kiroillen Twitter-videollaan juhannuspöydässä sattuneesta vastoinkäymisestä.

Meteorologi Pekka Pouta on kohauttanut Suomen kansaa niin somessa kuin suorissa tv-lähetyksissäkin.

1.7. 20:07

Suomen kansan rakastama meteorologi Pekka Pouta julkaisi hiljattain huvitusta aiheuttaneen juhannusvideon Twitter-tilillään.

Videossa Pouta viettää juhannustaan luonnon helmassa ulkona, juhannuspöydän äärellä. Ruokanautinto ei kuitenkaan ollut päässyt huippuunsa, kun Pouta oli kylmäsavulohipaketin avattuaan törmännyt herkuttelua ikävästi hidastavaan ongelmaan.

– Täällä on näitä kylmäsavulohisiivuja. Siis siivuja. Tässä olen yrittänyt irrotella näitä, nää ei oo läpi leikattu.

Koska siivuja ei ole leikattu läpi asti, on niiden irrottaminen toisistaan silmin nähden haasteellista. Videon edetessä Pouta menettää kiroillen malttinsa yrittäessään räpeltää kalapaloja paketista.

– Mistä tästä lähtee tää siivu? Kato! Tämmöstä pitäs yrittää. Ja helvetin kallista tavaraa, Pouta tilittää läimäisten kalan turhautuneena päin pakettia.

– Juhannuksen ärsytys, summaa hän tilannetta.

Julkaisussaan Pouta painottaa, että on törmännyt samaan ongelmaan ennenkin, riippumatta ostamansa savulohen tuotemerkistä. Videon kommenteissa moni samaistuu meteorologin ongelmaan, ja julkaisu saikin aikaan hilpeitä reaktioita.

– Juurikin tuo. Samaa pohtinut joka juhannus ja mikään ei muutu, ei vaan osata.

– Kiitos (ja anteeksi) hyvistä nauruista! Mutta en voinut sille mitään, et tää video sai mut LoL!

– Juhannus menee täällä koronan merkeissä, tylsää... Mutta onneksi postasit tämän, sainpahan kunnon piristyksen päivään!!!

Pekka Pouta on kohauttanut kansaa Twitter-julkaisuillaan ennenkin. Viime vuonna hän aiheutti ihmetystä ja jopa närkästystä julkaisullaan, jossa hän pohti englanninkielisten pronominien lisäämistä osaksi sosiaalisen median profiileja.

Lue lisää: Pekka Pouta pamautti Twitter-tililleen julkaisun, jota ei oltu uskoa todeksi – suosikki­meteorologin lipsautus poiki valtavan palaute­ryöpyn

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?