Tv:stä tuttu Anne-Mari, 33, ajautui ulkomailla ahdistavaan tilanteeseen – tuntematon mies kutsui hotellihuoneeseen ja pian sängyllä odotti iljettävä näky

Matkaoppaat-sarjasta tuttu Anne-Mari Planting, 33, muistelee Matka floppaa -podcastissaan ahdistavaa hetkeä, johon ajautui nuorempana matkaoppaana työskennellessään.

Anne-Mari Planting luotsaa suosittua Matka floppaa -podcastia yhdessä ystävänsä kanssa.

2.7. 9:00

Matkaoppaat-realitysarjasta tuttu Anne-Mari Planting (ent. Miettinen) tunnetaan tänä päivänä erityisesti Matka floppaa -podcastistaan. Planting, 33, luotsaa suosittua podcastiaan yhdessä ystävänsä, samaisesta tosi-tv-sarjasta tutun Kaisa Saarenpään kanssa.

Matka floppaa -podcastin uusimmassa jaksossa Planting ja Saarenpää käyvät läpi kiusallisia ja jopa ahdistavia hetkiä, joita heidän uralleen matkaoppaina vuosien varrella mahtui. Planting muistelee jaksossa muun muassa vuosien takaista hetkeä ”limaiseksi äijäksi” kuvailemansa miespuolisen asiakkaan kanssa.

– Kun mä tulin hotellipäivystykselle, niin tämä limainen äijä odotti siellä valmiina. Hänellä oli aina jotain limaista läppää. Sellaista, että tuo paita pukee sinua ja hyvin sellaista ällöttävää, Planting selittää jaksossa.

Planting muistelee jaksossa kuinka yhdessä miespuolisen ystävänsä kanssa matkalle lähtenyt asiakas kertoi hotellihuoneessaan olevan jotakin vialla. Matkaoppaana Plantingin piti normaalien käytäntöjen mukaisesti mennä tarkistamaan tilanne huoneeseen.

– Heti kun me mennään huoneeseen, hän laittaa oven kiinni. Hänen kaverinsa oli siellä huoneessa alasti valmiina ja sanoi, että ”oho, ai meidän opastyttö tuli käymään”. Tuli vähän sellainen jäätyminen ja ajattelin, että älä näytä sitä penistä, Planting tilittää.

– Se oli aika kuumottavaa. Tällainen perinteinen paljastan itseni nuorelle oppaalle ja saan siitä kiksejä, hän jatkaa.

Saarenpää tiedustelee Plantingilta, ilmoittiko hän kenties asiasta eteenpäin. Planting ei omien sanojensa mukaan osannut nuorena matkaoppaana toimia tilanteessa, mutta painottaa, että tänä päivänä vastaavasta käytöksestä raportoitaisiin välittömästi eteenpäin.

Planting työskenteli aiemmin matkaoppaana ja lentoemäntänä, mutta korona pisti arjen kertaheitolla uuteen uskoon.

Anne-Mari Planting on tullut suomalaisille tutuksi tosi-tv-ohjelmien kautta. Keväällä 2012 hän oli mukana Nelosella esitetyssä Matkaoppaat-ohjelmassa, jossa nuori nainen valloitti katsojat pirteällä ja suorasanaisella olemuksellaan. Sittemmin hänet on nähty vuoden 2013 Julkkis Big Brotherissa sekä syksyllä 2014 esitetyssä Martina ja hengenpelastajat -sarjassa.

Reilu kaksi vuotta sitten Plantingin arki meni kertaheitolla uusiksi, kun koronapandemia vei lentoemäntänä työskennelleeltä naiselta elinkeinon alta. Planting ei kuitenkaan jäänyt toimettomaksi, vaan hakeutui opiskelemaan media-alaa. Sillä tiellä Planting on edelleen.

Ilta-Sanomat ja Matka floppaa -podcastia julkaiseva Supla kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?