Näyttelijä Kirsi Ylijoki poseeraa hellissä kuvissa 20 vuotta nuoremman miehen kanssa – hehkuttaa rakkautta Instagramissa

Instagram-seuraajat ilahtuivat Ylijoen rakkausuutisesta.

Kirsi Ylijoki suunnittelee yhteistä tulevaisuutta uuden miehensä kanssa.

30.6.2022 12:48

Näyttelijä Kirsi Ylijoki, 53, esittelee sosiaalisessa mediassa uuden rakkaansa 33-vuotiaan Nestorin.

Ylijoki on julkaissut Instagramissa tunteikkaan kirjoituksen eilen 29. kesäkuuta, jolloin hän juhli syntymäpäiväänsä.

– Tänään sain viettää synttäripäivääni parhaassa ja rakkaassa seurassa, Ylijoki iloitsee.

– Kiitos rakas valosta ja riemusta. Rohkeudesta ja suuresta hyvyydestä. Miten kauniina voikaan maailman ja tulevaisuuden nähdä, sinun kanssasi.

Ylijoki on merkinnyt julkaisuun myös asiasanat rakkaus ja synttärit. Tilinsä stories-osiossa hän on julkaissut kuvan miehestä ja laittanut sen yhteyteen ”my love” eli ”rakkaani” -tekstin.

Instagram-tilillään Nestori-niminen mies kertoo olevansa valokuvaaja, muusikko ja sporttiholisti. Hänet on valittu vuoden imatralaiseksi vuonna 2017.

Toukokuun lopussa hän antoi haastattelun Etelä-Saimaa-lehdelle, jonka artikkelissa kerrottiin hänen kokeneen kaksi burnoutia, toipuvan rankasta koronasta ja kaipaavan rinnalleen unikaveria.

Ylijoen julkaisuun on sadellut monia onnittelukommentteja. Muutama kommentoija on pistänyt merkille Lönngrénin huomattavan yhdennäköisyyden näyttelijä Johnny Deppin kanssa.

– Ihme tommonen Johnny Depp, kommenteissa kirjoitetaan sydämien kera.

– Onneksi olkoon Kirsi. Kuka mahtaa olla tämä Johnny Depp näköinen kavaljeeri?

Ylijoki ja Lönngrén ovat vastanneet kommentteihin nauravin hymiöin.

Ylijoki erosi pitkäaikaisesta puolisostaan, Apolyptica-muusikko Eicca Toppisesta keväällä 2020. Heillä on kaksi poikaa.

– Meillä on ollut poikkeuksellisen antoisa, rikas ja rakkaudellinen 23 vuoden avioliitto, mistä olemme toisillemme suunnattoman kiitollisia. Ja yhteiselomme tulee jatkumaan monilta osin täysin ennallaan, ex-pari kertoi erotiedotteessaan Facebookissa.

Kirsi Ylijoki on tehnyt näyttelijänä pitkän uran niin teatterissa kuin televisiossa ja elokuvissakin. Hänet on nähty muun muassa poliisi Jari Aarniosta kertoneen tv-sarjan Keisari Aarnion toisessa pääroolissa, rikostoimittaja Susanna Reinbothina.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?