Amerikkalaisnainen haastoi Kim Kardashianin oikeuteen – tosi-tv-tähden lakitiimi riensi välittömästi tyrmäämään väitteet

Kim Kardashiania syytetään jo olemassa olevan brändin matkimisesta.

Kim Kardashian tuli tutuksi tosi-tv-tähtenä.

29.6. 20:42

Kauneusalan yritys haastaa Kim Kardashianin oikeuteen tosi-tv-tähden uudesta kosmetiikkabrändistä, kertoo TMZ.

Syyte koskee Kardashianin kahta uutta brändiä, jotka kulkevat nimillä SKKN sekä SKKN by Kim. Kauneusalan yritys Beauty Concept syyttää Kardashiania tavaramerkin varastamisesta ja kertoo, että SKKN+-tavaramerkki kuuluu heille.

TMZ-sivuston mukaan Beauty Concepts otti Kardashianiin yhteyttä pyytäen, että tämä muuttaisi lähes identtisen brändinimen vähemmän samanlaiseen, koska samankaltaisuus olisi kuluttajille hämmentävää. TMZ kertoo, että yrittäjien yhteydenotot jätettiin täysin huomiotta.

Kanteen nostanut Cyndie Lunsford painottaa kanteessaan, että pienellä yrityksellä ei ole ollut pandemia-aikaan helppoa, ja hankaluuksista selviytymisen vuoksi häntä tuskastuttaakin, että Kardashianin valtavan mediahuomion saava brändi kulkee niin samanlaisella nimellä kuin hänen oman yrityksensä tavaramerkki.

Kardashian on tänä vuonna joutunut jo useiden kohujen keskelle.

Kardashian itse ei ole kommentoinut kannetta julkisesti, mutta tähden lakitiimi on tyrmännyt Kardashianiin kohdistuvat väitökset täysin.

– Tämä on vain yritys horjuttaa mainetta, kommentoi lakitiimi julkaisemassaan tekstissä.

– Uskomme, että tämä tapaus liittyy vähemmän tavaramerkkeihin ja enemmän siihen, että yritetään muuttaa sopimuksia ja uhataan mustamaalata Kardashianin mainetta.

Perheensä tosi-tv-ohjelmasta alun perin tutuksi tullut Kim Kardashian on kuluneen vuoden aikana joutunut puolustelemaan itseään etenkin sosiaalisessa media useampaan otteeseen. Toukokuussa ihmiset närkästyivät muun muassa siitä, että nainen esiintyi MET-gaalassa Marilyn Monroen pitämässä kuuluisassa, ihonmyötäisessä kimallusmekossa.

Tapahtuman jälkeen lisää bensaa leikkeihin lisäsi se, että legendaarisesta mekosta julkaistujen ennen-jälkeen-kuvien perusteella näytti siltä, että mekko olisi repeillyt Kardashianin käytössä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?