Sofia Belórfilta yllätyspaljastus: romanssi Khloe Kardashianin exän kanssa – hurmasi jenkkiräppärin alusvaatteisillaan ja havahtui myöhemmin karuun todellisuuteen

Belórf tutustui räppäriin musiikkivideon kuvauksissa vuonna 2015.

Sofia Belórf ja French Montana päätyivät pikaromanssin pyörteisiin Lontoossa.

30.6.2022 8:00

Tosi-tv-tähti Sofia Belórf, 32, avaa seurusteluelämäänsä Sofian salaisuudet -seurantarealityn toisella kaudella. Sarjan kuudennessa jaksossa Belórf istahtaa televisiosta tutun seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin vastaanotolle ja kertoo, ettei hänellä ole ollut elämänsä aikana moniakaan yhden illan suhteita.

– Ne vähäiset miesseikkailut, joita olen harrastanut, ovat olleet yleensä jossain ulkomailla, hän sanoo.

Belórf oli aiemmin naimisissa BB-voittaja Niko Nousiaisen kanssa, minkä jälkeen hän seurusteli Katiska-vyyhdistä tunnetun Niko Ranta-ahon kanssa.

Sofia Belórf poseerasi hotelli Kämpissä 14. kesäkuuta.

Vastaanotolla Belórf paljastaa kuitenkin päätyneensä pikaromanssiin jenkkiräppäri French Montanan kanssa. Belórf tutustui marokkolaissyntyiseen Montanaan vuodenvaihteessa 2014–2015 esiintyessään tämän musiikkivideolla.

Montanan Poison-kappaleen musiikkivideo kertoo räppärin upeassa kodissa olevista bileistä. Vauhdikkaan illan päätteeksi räppäri kellahtaa valkokankaan eteen sohvalle, alusvaatteisillaan olevan Belórfin viereen.

Talvella 2014–2015 Sofia Belorf jakoi Instagramissaan kuvia videon kuvauksista ja kollaasin musiikkivideon loppukohtauksesta.

Kuvausten aikaan Belórf asui Los Angelesissa Nousiaisen kanssa.

– Kun olin siinä musavideolla, niin olin vielä yhdessä exäni kanssa, se oli ihan niitä viime hetkiä. Myös tämä räppäri oli tahollaan varattu silloin, mutta me tavattiin jokin aika myöhemmin, kun asuin Lontoossa ja hän oli siellä keikalla, Belórf paljastaa.

– Sitten otettiin sellainen uusintatapaaminen, joka oli sitten enemmän tällainen pikaromanssi, jos voi sanoa.

Belórf tajusi pian, ettei elämä maailmantähden rinnalla olisi häntä varten.

– Se elämä on kuitenkin niin rajua, mitä ne elävät. Heti tajusin, etten ikinä haluaisi olla noin ison räppärin tyttöystävä, Sofia sanoo.

Montana on aiemmin seurustellut tosi-tv-tähti Khloé Kardashianin kanssa.

Tammikuussa 2015 French Montana julkaisi Poison-musiikkivideon, jolla myös Belórf esiintyi.

Viime kuukausina julkisuudessa on käsitelty Belórfin ja liikemies Stefan Thermanin myrskyisää suhdetta. Seurustelu päättyi eroon keväällä, ja sen myötä Belórf muutti pois parin yhteisestä kodista.

– Pelkäsin, etten osaisi olla yksin, kun olen ollut niin pitkään parisuhteessa. Mutta olen nauttinut tästä todella paljon. Toki välillä on vaikeampia hetkiä, mutta olen käsitellyt asioita itsekseni ja löytänyt rauhan, Belórf kertoi aiemmin.

Sofian salaisuudet -sarjan kaksi jaksoa torstaisin discovery+-palvelussa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?