Vieroituksesta karannut Bam Margera löytyi hotellista

Jackass-tähti Bam Margeran syöksykierre jatkuu.

Bam Margera on karkaillut vieroitushoidosta.

28.6. 11:33

Jackass-tähti ja päihdekoukussa pyörinyt Bam Margera, 42, karkasi toisen kerran vieroituksesta.

Ensimmäisen kerran Margera poistui luvattomasti vieroitushoidosta pari viikkoa sitten 15. kesäkuuta. Poliisi kuitenkin löysi Margeran seuraavana päivänä ja palautti vieroitukseen, mutta tähti otti hatkat uudestaan.

Nyt poliisi on jälleen löytänyt skeittiammattilaisen ja palauttanut hänet takaisin vieroitukseen, kertoo TMZ.

Margera löytyi Floridan Deerfield Beachista hotellista.

TMZ kertoo, että poliisit saapuivat paikalle Margeran vanhempien kanssa ja he suorittivat samalla Margeralle intervention saadakseen poikansa takaisin vieroitushoitoon. Muut sukulaiset puhuivat Margeran kanssa puhelimessa.

Margeran vanhemmat, Phil ja April Margera esiintyivät välillä myös Jackass-ohjelmassa.

Margera kertoi, että hän karkasi, sillä hän halusi nähdä 4-vuotiaan Phoenix-poikansa. Margeran kerrotaan pelkäävän, että puoliso Nicole Boyd estäisi miestään näkemästä lasta, ja sen vuoksi Margera karkailee vieroituksesta.

Nicole-vaimo haki syyskuussa heidän yhteisen poikansa yksinhuoltajuutta. Hän ei kuitenkaan laittanut avioeroa vireille. Page Sixin mukaan vaimo olisi ollut valmis siihen, että Margera saisi ainoastaan valvotun tapaamisoikeuden. Tapaamiset olisivat kuitenkin edellyttäneet Boydin hyväksyntää

Margera saatiin lopulta kirjautumaan uudestaan vieroitushoitoon vapaaehtoisesti.

TOUKOKUUSSA Margera juhlisti Instagram-tilillään saavuttamaansa merkkipaalua eli kokonaista vuotta ilman päihteitä. Hän kertoi olleensa hoidossa alkoholiriippuvuuden takia ja jatkavansa vieroitusta avohoidossa.

– Vaikeina aikoina perhe on paras, Margera hehkutti julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Margeran vieroitushoito ei ole ollut pelkkää voittokulkua. Syyskuussa uutisoitiin, että sekavasti käyttäytynyt Margera kuljetettiin poliisien toimesta vieroitukseen. Hän kuitenkin jatkoi hoitoa ja on omien sanojensa mukaan ollut jo useita kuukausia selvinpäin.

Margera on puhunut useaan otteeseen päihderiippuvuudestaan ja mielenterveysongelmistaan. Tilanne eskaloitui syksyllä 2019, kun hän osallistui tv-tohtori Dr. Philin ohjelmaan ja joutui vieroitukseen. Sillä kertaa Margera kuitenkin jätti hoitojakson kesken vain muutaman päivän jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?