Diandra Flores julkaisi harvinaisen yhteiskuvan Deirdre-siskonsa kanssa – poseeraavat tunnelmallisessa kesäkuvassa

Siskokset hymyilevät kameralle rantakalliolla otetuissa kuvissa.

Diandra on läheinen kolme vuotta nuoremman siskonsa Deirdren kanssa.

29.6. 19:12

Laulaja Diandra Flores, 27, onnittelee pikkusiskoaan Deirdre Floresia syntymäpäivän johdosta Instagramissa.

– Hyvää syntymäpäivää! En pysty sanoin kuvailee mitä mulle merkkaat, oot vaan simply the best. Olkoon tää vuosi sulle ihana, tapahtumarikas ja taianomainen, Diandra kirjoittaa.

Diandra on julkaissut kolme vuotta nuoremman siskonsa kanssa kolme yhteiskuvaa, joissa he istuvat rantakalliolla auringonlaskun aikaan.

Diandran juhannusviikonloppuna julkaisemat yhteiskuvat ovat harvinaisia, sillä Deirdreä on nähty vain silloin tällöin siskonsa rinnalla julkisuudessa tai somejulkaisuissa.

Vuonna 2018 siskokset kertoivat Seura-lehden haastattelussa olevansa hyvin erilaisia, mutta löytäneensä siitä yhdistävän voiman.

– Olemme aivan erilaisia. Todennäköisesti emme olisi edes tutustuneet, saati ystävystyneet, jos emme olisi sisaria, Diandra sanoo lehdelle.

– Didi pitäisi minua hirveänä mököttäjänä, ja minä häntä pirteydessään ärsyttävänä, Deirdre jatkaa.

Deirdren ja Diandran yhteiset lauluesiintymiset alkoivat jo lapsina, ja haastattelun aikaan Deirdre kiersi sisarensa keikoilla taustalaulajana ja dj:nä.

Vuonna 2019 Diandra julkaisi niin ikään synttärionnittelut siskolleen Facebookissa ja hehkutti tätä onnittelujen lomassa vuolaasti.

– Mun paras ystävä nyt & aina, oikee ja vasen käsi, järjen ääni, työkamu, tsemppari. Lisäks että Dede on huipputyyppi, on se myös mieletön laulaja & meikkaaja-maskeeraja. Maailman parasta olla sun isosisko ja olla sun seikkailuis messissä! Diandra tunnelmoi tuolloin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?