Bam Margera katosi vieroitusklinikalta

Poliisi etsii Bam Margeraa, joka katosi floridalaiselta vieroitusklinikalta.

Bam Margera vieraili Oulun QStockissa 2013.

27.6. 1:40

Jackass-tähti Bam Margera on kadonnut floridalaiselta vieroitusklinikalta, jossa hän oli saamassa hoitoa päihderiippuvaisuuteensa, kertoo TMZ-sivusto.

Margera on oikeuden määräämässä vieroituksessa, joka tarkoittaa sitä, ettei hän saa poistua luvatta vieroituslaitoksesta.

Broward Countyn poliisi etsii Margeraa, jolla on diagnosoitu myös kaksisuuntainen mielialahäiriö. Viimeisin havainto Margerasta tehtiin lauantaina iltapäivällä Floridan Deerfield Beachillä.

Kyseessä on toinen kerta, kun Margera on ollut kadoksissa kuukauden sisään.

13. kesäkuuta hän lähti edellisen kerran vieroitusklinikalta ilman lupaa. Tuolloin hän sanoi syyksi, ettei ollut tyytyväinen klinikan sääntöihin ja palveluihin.Tuolloin poliisit löysivät Margeran muutaman päivän jälkeen hotellista klinikan lähettyviltä.

Lue lisää: Vieroituksesta karannut Bam Margera löytyi – poliisit passittivat takaisin hoitoon

Bam Margera ja Jussi69 Ruttopuistossa 2009.

Margera on puhunut useaan otteeseen päihderiippuvuudestaan ja mielenterveysongelmistaan. Tilanne eskaloitui syksyllä 2019, kun hän osallistui tv-tohtori Dr. Philin ohjelmaan ja joutui vieroitukseen. Sillä kertaa Margera kuitenkin jätti hoitojakson kesken vain muutaman päivän jälkeen.

Ville Valo ja Bam Margera Ruistockissa 2008.

Tv-tähti Margera tunnetaan Suomessa etenkin hänen innostuksestaan useita suomalaisia rockbändejä kohtaan. Margera oli myös Ville Valon ystävä, ennen kuin miesten välit katkesivat. Margera myös ohjasi HIMin musiikkivideoita.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?