Maajussi-Kalle ja Niina menivät kihloihin

Rakastuneen parin häitä tanssitaan vuoden päästä.

Kalle ja Niina tapasivat toisensa viime syksynä esitetyssä Maajussille morsian -ohjelmassa.

26.6. 16:32

Maajussille morsian -ohjelmassa toisensa tavanneet Kalle Hanhijärvi ja Niina Wunch ovat menneet kihloihin. Niinan Instagram-tilillään julkaisemassa kuvassa pariskunta poseeraa onnellisen näköisinä sormuksiaan esitellen.

– Me mennään naimisiin! Niina hehkuttaa kuvatekstissä.

Kuvan oheen lisätyistä aihetunnisteista käy ilmi, että suunnitelmissa siintävät kesähäät ensi vuonna.

Hiljattain, 11. kesäkuuta, pari juhlisti ensimmäistä vuosipäiväänsä. Niina julkaisi tuolloin videon, johon on koottu kuvia ja videopätkiä pariskunnan yhteisestä ajasta. Videolla näkyy myös Maajussille morsian -ohjelmassa nähty kohtaus, jossa tuleva pariskunta tapaa ensimmäistä kertaa ja maajussi jää katsomaan morsiamensa perään selkeästi ihastuneena.

Lue lisää: Maajussille morsian -ohjelmassa rakastuneet Kalle ja Niina juhlivat vuosipäivää – tunteikas kirjoitus julki

– Vuosipäivä. Meidän välinen yhteys ja rakkaus on alusta asti ollut jotain niin uskomatonta, sellaista mitä ei voi sanoin selittää. Tuon elämää suuremman tunteen kertomiseen ja tuntemiseen tarvitaan vain pienen pieni katse. Tuo katse loisti jo ensitapaamiselta pikatreffeiltä asti, Niina kirjoitti.

– Rakastan meidän koko elämää! Ja joka päivä tämä tunne vaan kasvaa. Ihanaa ensimmäistä vuosipäivää rakas, hän toivotti.

MAAJUSSILLE MORSIAN -sarjan tuorein kausi päättyi televisiossa marraskuussa, ja Kalle ja Niina vaikuttivat kauden alusta lähtien toisiinsa ihastuneilta.

– Järjen olen heittänyt romukoppaan ja puhtaasti tunteella mennään, Kalle perusteli ratkaisuaan tv:ssä.

– Ihanat fiilikset ja hirveän helpottunut olo. Kova polte oli jo Naantalissa ja Kallen silmistä näkyi heti, että hän on ihastunut. Se kemia meidän välillä tuntui heti, totesi puolestaan Niina.

Niina kehui etenkin Kallen tasapainoista olemusta.

– Olet balanssissa itsesi kanssa ja sinusta paistaa tasapaino ja läsnäolo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?