Brasilialainen missi Gleycy Correia kuoli vain 27-vuotiaana – rutiinileikkaus sai traagisen käänteen

27-vuotias Gleycy Correia kuoli maanantaina nielurisaleikkauksen aiheuttamiin komplikaatioihin.

Gleycy Correia voitti Brasilian missikisat vuonna 2018.

26.6. 18:05

Vuoden 2018 Miss Brasilia, Gleycy Correia, 27, kuoli maanantaina nielurisaleikkauksen seurauksena, kertoo Independent-sivusto. Kuolemasta ilmoitettiin Correian Instagram-tilillä.

Independentin mukaan ongelmat alkoivat huhtikuun alussa, kun Correialle suoritettiin hyvin tavallista leikkausta, jonka tarkoituksena oli poistaa hänen nielurisansa. Leikkaus johti kuitenkin yllättäen traagisiin seurauksiin, kun ex-missi menetti roimasti verta ja sai sydänkohtauksen.

Komplikaatioiden seurauksena Correia vajosi koomaan, kun leikkauksesta oli kulunut vain viisi päivää. Kaksi kuukautta kestäneen kooman jälkeen Correian sydän pysähtyi.

Brasilian missikisojen virallinen järjestäjä, Miss United Continents Organization, julkaisi E! News -sivuston mukaan lausunnon, jossa ottaa osaa Correian läheisten suruun.

– Haluamme esittää syvimmät osanottomme hänen perheelleen sekä mentorilleen Henrique Fontesille, jonka ansiosta saimme tuntea tämän kauniin, fiksun ja suloisen tytön. Hän antoi meille mitä iloisimpia muistoja, joita aiomme kantaa organisaatiossamme mukanamme.

Myös Correian perheen pappi, Lidiane Alves, on kommentoinut perheen menetystä Washington Post -lehdelle.

– Olemme äärimmäisen surullisia tästä menetyksestä. Hän oli mahtava nainen ja kaikki rakastivat häntä.

Correia tunnetaan kenties parhaiten missikilpailuvoitostaan, mutta menestyksen myötä hän on luonut uraa myös mallina sekä vaikuttajana sosiaalisessa mediassa. Myöhemmin ex-missi alkoi tehdä töitä myös kauneudenhoitajana ja julkaisikin Instagram-tililleen useita kuvia asiakkaille tekemistään toimenpiteistä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?