Sara Sieppi vahvistaa: on yhdessä Huuhkajista tutun jalkapalloilijan kanssa

Sara Sieppi kertoo IS:lle seurustelevansa jalkapalloilija Pyry Soirin kanssa.

Sara Sieppi ja Pyry Soiri ovat pitäneet yhtä jo pidempään, mutta onnistuneet salaamaan suhteensa julkisuudessa.

16.6.2022 15:20

Yrittäjä ja sosiaalisen median vaikuttaja Sara Sieppi lomaili hiljattain Kreikan Mykonoksella. Sieppi juhli ulkomailla ollessaan myös 31-vuotissyntymäpäiväänsä ja hän julkaisikin omalla henkilökohtaisella Instagram-tilillään kuvan, jossa hän hymyilee syntymäpäivänään kameralle iso ruusukimppu sylissään.

Sieppi on pysytellyt jo vuosien ajan julkisuudessa hyvin vaitonaisena yksityiselämästään. Muutaman viikon takaisen Kreikan-matkan aikana spekulaatiot Siepin mahdollisesta uudesta parisuhteesta alkoivat kuitenkin kiihtyä internetin keskustelupalstoilla. Keskusteluissa arvuuteltiin, oliko Sieppi mahdollisesti matkalla kumppanin kanssa.

Keskustelupalstoilla oltiin vakuuttuneita siitä, että Siepin matkakumppani olisi Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen pelaajana tunnettu Pyry Soiri. Soiri, 27, debytoi maajoukkueessa vuonna 2017 ja hän oli myös osa Huuhkajien vuoden 2021 EM-kilpailuissa pelannutta historiallista kokoonpanoa.

Sara Sieppi on yksi Suomen seuratuimmista sosiaalisen median vaikuttajista.

Pyry Soiri debytoi Suomen miesten jalkapallomaajoukkueessa vuonna 2017.

Ilta-Sanomat tavoitti Siepin kommentoimaan hänen ja Soirin suhteesta kiirineitä huhuja. Hiljattain Suomeen palannut Sieppi vahvisti IS:lle pariskunnan pitäneen kaikessa hiljaisuudessa yhtä jo pidempään. Hän ei kuitenkaan halunnut kommentoida yksityiselämäänsä tai parisuhdettaan sen enempää.

Sara Sieppi lukeutuu Suomen seuratuimpiin sosiaalisen median vaikuttajiin. Vuosien varrella Sieppi on nähty myös televisiossa, kuten Iholla-seurantarealityssä sekä Selviytyjät Suomi -ohjelmassa.

Hän kertoi Ilta-Sanomille viime keväänä antamassaan haastattelussa, että julkisuuden henkilön status on toisinaan hankaloittanut hänen yksityiselämäänsä huomattavasti. Hän myös muistutti tuolloin, ettei hänen elämäänsä ja uraansa määritä se, elääkö hän kenties yksin vai suhteessa.

Pyry Soiri on ammatiltaan jalkapalloilija. Hän edustaa tällä hetkellä Veikkausliigassa pelaavaa Helsingin Jalkapalloklubia. Soiri on uransa aikana pelannut myös ulkomailla sekä niin nuorten kuin aikuisten maajoukkueissa.

Vuonna 2017 Soiri päätyi otsikoihin tehtyään maalin ensimmäisessä aikuisten maaottelussaan. Kroatiaa vastaan tehty tasoitusmaali siivitti Islannille tietä kohti jalkapallon MM-kisoja, jonka seurauksena Soirista tuli hetkellisesti Islannissa suuri sankari.

Juttua korjattu 16.31: Pyry Soiri teki maalin ensimmäisessä aikuisten maaottelussaan, ei arvokisoissa, kuten jutussa aiemmin kerrottiin.

Lue lisää: Islantilaiset sekosivat Pyry Soirista, faniryhmään hetkessä tuhat jäsentä – ”Uusi kansallissankari”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?