Katolilaisen koulun nolo moka: viattoman äitienpäivälahjan sisältä löytyikin härski yllätys

Philadelphialaisen Pyhän Anselmin koulun äitienpäivämyyjäiset eivät sujuneet aivan toivotulla tavalla.

Pyhän Anselmin koulun äitienpäivämeni pahasti mönkään.

13.5. 21:35

Yhdysvaltain Philadelphiassa sijaitseva Pyhän Anselmin katolilainen koulu halusi juhlistaa äitienpäivää myymällä ruusuja, mutta hyväntahtoinen kampanja sai nolon kierteen.

Newsweek-lehti kertoo, että leikkokukkien sijaan jakoon päätyikin ruusujen muotoon taiteltuja pitsistringejä, jotka oli pakattu muoviin. Sosiaalisessa mediassa levisi nopeasti video, jossa pahaa-aavistamaton mies avaa videon kuvanneen naisen yllyttämänä ruusun, jonka sisältä paljastuvat alushousut.

Paikallisen radiokanavan jakamaa videota on muutaman päivän aikana katsottu pelkästään Facebookissa yli 500 000 kertaa.

– Avaa ruusu, naisääni kehottaa.

– Voi luoja, nyt ymmärrän, hämmentynyt mies toteaa.

– Kuka nämä osti, koulu? mies kysyy ja saa naiselta myöntävän vastauksen.

– Kiitos Pyhä Anselm, nainen sanoo nauraen.

Koulu pahoitteli tapahtunutta pikaisesti vanhemmille lähetetyssä sähköpostissa, jossa se myönsi virheensä. Äitienpäivämyyjäisissä oli tarkoitus kaupitella tavallisia tekokukkia ilman sisään kätkettyjä yllätyksiä.

– Sen sijaan tuote oli aikuisille tarkoitettu ystävänpäivälahja. Selvitämme, kuinka virhe pääsi tapahtumaan ja ryhdymme toimenpiteisiin estääksemme sen toistumisen, rehtori Seamus Mee kertoo sähköpostissa Newsweekin mukaan.

Newsweekin haastattelema Philadelphian arkkihiippakunnan tiedottaja Ken Gavin pahoittelee tapahtunutta ja kutsuu sitä valitettavaksi virheeksi. Hänen mukaansa koulu ja seurakunnan hallinto selvittävät tapahtunutta.

– Ei ole mitään näyttöä siitä, että tämä olisi tapahtunut tahallisesti. Pahoittelemme vilpittömästi aiheutunutta hämmennystä ja epämukavuutta ja toivotamme kaikille yhteisön äideille hyvää ja siunattua äitienpäivää, Gavin sanoo.

Videon kommenttikenttään kertyi runsaasti humoristisia kommentteja. Erityisesti koulun entiset oppilaat ottivat ilon irti tapahtuneesta.

– Vau! Entinen kouluni on selvästi kehittynyt ajattelussaan sitten minun aikojeni, eräs entinen oppilas kommentoi.

– He ovat nostaneet tasoaan siitä, kun minä opiskelin siellä, koulusta 32 vuotta sitten valmistunut nainen toteaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?