Jada Pinkett Smith rikkoi hiljaisuuden Oscar-gaalan tapahtumien jälkeen – ytimekäs viesti julki

Näyttelijä julkaisi Instagramissa lyhyen ja mystisen kirjoituksen.

Will Smithin väkivaltainen käytös nousi otsikoihin ympäri maailman.

29.3.2022 19:31

Näyttelijä Jada Pinkett Smith, 50, on tehnyt odotetun ulostulon Oscar-gaalan tapahtumien jälkeen.

Näyttelijä julkaisi tiistaina Instagramissa lyhyen ja ytimekkään kirjoituksen.

– Nyt on aika toipumiselle, ja olen täällä sitä varten, Jada Pinkett Smith kirjoittaa.

Muulla tavoin Pinkett Smith ei ole kommentoinut suorassa Oscar-gaalan lähetyksessä nähtyä välikohtausta. Koko maailma kohahti sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, kun näyttelijä Will Smith käveli lavalle ja läimäisi gaalan juontaja Chris Rockia kasvoihin.

Lyöntiä ennen Rock oli tehnyt pilkkaa Pinkett Smithin hiustyylistä kommentoiden tämän näyttävän siltä kuin olisi valmistautumassa uuteen G.I. Jane -elokuvaan. Elokuva kertoo Yhdysvaltojen laivaston tiedustelu-upseerista, joka hyväksytään ensimmäisenä naisena Navy Seals -erikoiskoulutukseen. Pääosaa näytellyt Demi Moore nähtiin elokuvassa kaljuna.

Jada Pinkett Smith sairastaa alopeciaa.

PINKETT SMITH sairastaa alopeciaa.

Taudin yleisin muoto Alopecia areata on nopeaa hiustenlähtöä aiheuttava autoimmuunitauti, jossa elimistö reagoi karvatupen rakenteita vastaan.

Karvatuppi ei kuitenkaan tuhoudu, ja usein hiukset kasvavat itsestään takaisin kuukausien kuluessa. Uusia pälviä voi kuitenkin ilmaantua ja taudinkulku on arvaamaton.

Näyttelijä on puhunut sairaudestaan julkisuudessa ensimmäisen kerran vuonna 2018. Hän sanoi, ettei ole puhunut asiasta aiemmin, koska se ei ole helppoa.

– Yhtenä päivänä olin suihkussa ja aivan yhtäkkiä käteeni jäi kourallinen hiuksia. Pelästyin. Tuleeko minusta kalju? Tärisin kauhusta. Siksi aloin leikata tukkaani ja aion jatkaa sen leikkaamista, Pinkett Smith kuvaili tilannettaan.

Will Smith on pyytänyt lyöntiään anteeksi Chris Rockilta.

– Vitsit kustannuksellani ovat osa työtä, mutta vitsi Jadan sairaudesta oli minulle liikaa ja reagoin tunteikkaasti, Smith kirjoitti.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?