Pikkukuninkaalliset ilahduttivat kirkonväkeä prinssi Philipin muistotilaisuudessa – suloiset kuvat julki

Sukulaiset ja ystävät saapuivat kunnioittamaan edesmenneen prinssin muistoa.

Herttuapari saapui prinssi Philipin muistotilaisuuteen samansävyisissä asuissa.

29.3.2022 15:04

Brittihovin nuorimmat jäsenet saapuivat vanhempiensa vanavedessä muistelemaan vajaa vuosi sitten edesmennyttä prinssi Philipiä Lontoossa sijaitsevaan Westminster Abbey -kirkkoon tiistaina iltapäivällä. Prinssin muistotilaisuus keräsi yhteen kuninkaallisia ja muita merkkihenkilöitä kaikkialta maailmasta.

Yksi tapahtuman seuratuimmista kutsuvieraista oli tietysti prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen perhe. Herttuapari saapui kirkkoon yhdessä lastensa Georgen, 8, ja Charlotten, 6, kanssa.

Herttuapari saapui tilaisuuteen viimeisten joukossa, vain vähän ennen kuningatarta.

Koko muut perhe Catherinea lukuun ottamatta oli pukeutunut syvänsinisiin asuihin. Perheen äidillä oli yllään musta kauniisti laskeutuva leninki, jossa oli valkeita pilkkuja. Asun on suunnitellut muotisuunnittelija Alessandra Rich, kertoo Daily Mail.

Herttuatar Catherine oli tyylikkäänä, kuten aina.

Pikkuprinsessa Charlotte ihastutti kirkonväkeä hymyilemällä kainosti tervehtiessään ihmisiä ja kävellessään äitinsä opastamana pitkin kirkon käytävää. Prinssi George puolestaan tuntui lyöttäytyneen isänsä kylkeen ja vaikutti hieman siskoaan vakavammalta.

Prinsessa Charlotte näytti nauttivan muiden vieraiden tervehtimisestä.

Prinssi George on kruununperimysjärjestyksessä kolmas heti isoisänsä Charlesin sekä isänsä Williamin jälkeen.

Isä ja poika olivat pukeutuneet samankaltaisiin tummansinisiin pukuihin ja solmioihin. Charlottella oli yllään tummansininen pitkä takki ja hänen hiuksensa oli solmittu silkkinauhalla kauniille letille.

Pikkuprinsessan hiuksia koristi kaunis silkkinauha.

Muita nuorempaa ikäpolven edustajia tilaisuudessa olivat Zara ja Mike Tindallin tytär Mia Grace, 8, prinssi Edwardin lapset Louise ,18, ja James, 14, sekä Peter Phillipsin tyttäret Savannah, 11, ja Isla, 10.

Zara Tindallin tytär Mia Grace on prinsessa Charlotten kanssa samanikäinen.

Peter Mark Andrew Phillips on prinsessa Annen ja kapteeni Mark Phillipsin vanhin lapsi ja Britannian kuningatar Elisabetin ensimmäinen lapsenlapsi.

Pienten lasten äidit prinsessa Beatrice ja prinsessa Eugenie saapuivat tilaisuuteen ilman jälkikasvuaan. Beatrice synnytti esikoisensa syyskuussa 2021 ja hänen siskonsa Eugenie puolestaan viime vuoden helmikuussa.

Prinsessa Beatrice on naimisissa italialaisen Edoardo Mapelli Mozzin kanssa ja heillä on syyskuussa 2021 syntynyt tytär.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?