VilleGallella meni veljensä kanssa välit poikki kolmeksi vuodeksi – pikkuveli Mäk Gälis kommentoi nyt taannoista välirikkoa

VilleGallen pikkuveli Mäk Gälis saapui kauan odotetun JVG-elokuvan ensinäytökseen ja kertoi veljesten väleistä.

Mäk Gälis on tehnyt JVG:n kanssa musiikkia ja tuttu näky rapduon keikoilla.

23.3.2022 22:35

JVG-elokuvan kutsuvierasensi-iltaan saapui keskiviikkona liuta eturivin tähtiä sekä menestyksekkään rapduon läheisiä.

Vuodet ollu tuulisii - elokuva pohjautuu vuosien varrella kerättyyn video- ja kuvamateriaaliin, ja monet kaksikon uraa seuranneet pääsevät elokuvassa ääneen.

Dokumentaarisessa elokuvassa käsitellään myös VilleGallen ja hänen pikkuveljensä, räppäri Mäk Gäliksen taannoista välirikkoa. Elokuvassa nähdään jopa veljesten fyysiseksi kärjistynyt riita keikkatilan takahuoneessa.

Mäk Gälis, oikealta nimeltään Joonas Galle, kuului JVG:n levy-yhtiöön, kunnes erimielisyyksien takia hän jätti PME Recordsin. Joonaksen mukaan he eivät olleet muutamaan vuoteen tekemisissä.

– Bisnes ja perhesuhteet sekoittuivat. Meillä on veljen kanssa vahvat mielipiteet asioista, niin asiat vain eskaloituivat, hän taustoitti IS:lle.

Lopulta veljekset päättivät haudata sotakirveensä.

– Ne oli rankkoja aikoja. Mutta mikä on parasta, nyt olemme olleet todella hyvissä väleissä.

– Siinä kun ollaan kolmekymppisiä ja aikuisia ihmisiä, niin on kaikin puolin kiva olla veljen kanssa väleissä. Väännöt ovat varmasti tuttuja monille veljeksille, mutta asiat voidaan aina sopia.

Mäk Gälis (kesk.) kertoo olevansa tätä nykyä läheinen veljensä VilleGallen (oik.) kanssa.

Joonas Galle kertoo käyvänsä veljensä kanssa muun muassa pelaamassa jääkiekkoa ja kesäisin golfaamassa.

Hän toimii yhä räppärinä Mäk Gälis -artistinimellä sekä käy päivätöissä. Joonas lähetti tilaisuudessa vielä terveiset JVG:lle.

– Kiitos, että olen saanut olla messissä. Monta siistiä vuotta on takana päin ja varmasti myös edessä, ja on ollut siistiä olla mukana keikoilla. Arvostan kundien duunia todella paljon. Olen todella ylpeä jätkistä, hän summaa.

JVG-elokuva: Vuodet ollu tuulisii saapuu valkokankaille perjantaina 25. maaliskuuta.

Lue lisää: Suomitähdet kerääntyivät kauan odotetun JVG-elokuvan ensi-iltaan –  näyttävät kuvat punaiselta matolta julki

Lue lisää: Jare Brandin Nina-äiti tekee rehellisen paljastuksen poikansa uran alusta – yksi JVG:n ajanjakso sai äidin huolestumaan

Lue lisää: JVG:n VilleGalle kertoo ”vaikeista vuosistaan” Jokeri-fanina – yhtä asiaa hän odottaa erityisesti rakastamansa joukkueen tulevaisuudelta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?