Anna Puu poseeraa harvinaisessa yhteiskuvassa Jukka-puolisonsa kanssa – ylistää rakkaansa upeaa saavutusta

Anna Puu osallistui lauantaina Iskelmä Gaalaan yhdessä puolisonsa Jukka Immosen kanssa.

Anna Puu oli lauantaina ”ylpeä edustuswaiffi”, kun hänen puolisonsa palkittiin Pro Iskelmä -palkinnolla.

13.3.2022 18:51

Laulaja Anna Puun puoliso, tuottaja Jukka Immonen nappasi lauantaina järjestetyssä Iskelmä Gaalassa Pro Iskelmä -palkinnon suomalaisen musiikkiin eteen tekemästä työstään. Immonen on tuottanut lukuisien suomalaisartistien musiikkia ja ollut osaltaan vaikuttamassa muun muassa Lauri Tähkän, Jenni Vartiaisen ja Sunrise Avenuen menestykseen.

– Immosen osuus 2000-luvun kotimaisten hittien ja menestyneimpien albumien voittokulusta on kiistaton, kommentoi Iskelmän ohjelmapäällikkö Ari Ojala Bauer Median tiedotteessa lauantaina.

Lue lisää: Tässä ovat Iskelmä Gaalan kaikki voittajat – Lauri Tähkä putsasi pöydän

Immosen saama tunnustus oli suuri asia myös hänen puolisolleen. Anna Puu julkaisi lauantai-iltana harvinaisen yhteiskuvan parista ja onnitteli sen yhteydessä rakastaan merkittävästä saavutuksesta.

– Mun paras Jukka Immonen pokkasi tänään Pro Iskelmä -palkinnon Iskelmä Gaalassa. Ylpee ”edustuswaiffi” vaa huuteli lehtereiltä, et ”Wuuhuuu!!”, Anna Puu hehkuttaa kuvatekstissä.

Laulaja oli pukeutunut lauantain gaalaan valkoiseen, Katri Niskasen suunnittelemaan mekkoon.

Anna Puu ja Jukka Immonen ovat pitäneet julkisuudessa hyvin matalaa profiilia parisuhteestaan. Pariskunta on nähty Linnan juhlissa, mutta muuten he eivät juuri ole edustaneet yhdessä.

Puu kertoi tammikuussa Ilta-Sanomille, että parin arki muuttui viime keväänä, kun heidän poikansa syntyi. Puulla on nyt 9-kuukautisen pojan lisäksi myös vuonna 2010 syntynyt tytär edellisestä liitostaan.

Samaan aikaan perheenlisäyksen kanssa ajoittui myös muita suuria mullistuksia Puun elämässä. Hän ja Immonen päättivät tehdä tarjouksen uudesta kotitalosta juuri, kun koronapandemia alkoi.

– Kävimme allekirjoittamassa lainapaperimme niin, että se oli ensimmäisiä kertoja, kun oli käsidesit käytössä ja maskit naamassa. Siinä vaiheessa vähän hirvitti, että mitähän tästä nyt tulee. Sitten aloimme remppaamaan ja tulivat muutot ja raskaudet ja kaikki samaan syssyyn, Puu kertoi tammikuussa.

– Pakko sanoa, että ei ole ollut puutetta tekemisestä. Kyllä me olemme nauraneet keskenämme sitä, että olemme ihan pähkähulluja. Jossain vaiheessa tuntui, että ihan hyperventilaatioon asti oli rautoja tulessa.

Anna Puu ja Jukka Immonen saapuivat yhdessä Linnan juhliin vuonna 2018.

Puun mukaan kaikki sujui kuitenkin hyvin ja nyt hän elää pikkulapsiarkea. Uusi elämäntilanne toi mukanaan myös uudenlaisen tavan tehdä musiikkia. Puu kertoi IS:lle, miten hän ja Immonen tekivät yhdessä uuden kappaleen laittaessaan poikaansa nukkumaan.

– Poika tykkää, että hänelle soitetaan pianoa. Minä en ole mikään suuri pianisti, mutta Jukka osaa soittaa tosi hienosti. Hän luritteli siinä pianolla ja sieltä syntyi vahingossa hauska melodia.

– Ennen kuin menin laittamaan poikaa sänkyyn, Jukka kysyi, että oliko sulla jotain sanoituksia jossain. Sanoin, että tossa on mun puhelin, siellä muistiinpanoissa on vaikka mitä, katso sieltä.

Kun Puu palasi nukuttamasta poikaansa, oli valmiina jo melkein puolikas biisi.

– Joskus biisejä voi syntyä noinkin. Pitää vain tarttua siihen, kun sellainen tilanne tarjotaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?