Courteney Coxin erikoinen paljastus: ei muista Frendien tekemisestä lähes mitään

Kymmenen vuota pyörineestä sarjasta jäi Monicaa näytelleelle Courteney Coxille vain hajanaisia mielikuvia.

Courteney Coxilla on hämmästyttävän huono muisti.

Frendit-tv-sarjan yksi päätähdistä, Monica Gelleriä näytellyt Courteney Cox, 57, kertoi Jimmy Kimmelille videohaastattelussa hätkähdyttävän paljastuksen, sillä Cox ei muista kymmenen vuotta kestäneestä sitcom-sarjasta lähes mitään.

Cox totesi Sunday Timesille, että hänen muistamattomuutensa oli ongelma HBO Maxissa julkaistussa Frendit Reunion -jaksossa, sillä hän ei tosiaankaan muista tarkalleen eri jaksoja tai mitä sarjassa milloinkin tapahtui. Reunion-jaksossa Frendien näyttelijät kokoontuivat jälleen yhteen 17 vuoden tauon jälkeen James Cordenin haastateltavaksi.

– Minun olisi pitänyt katsoa kaikki kymmenen tuotantokautta ennen reunion-jaksoa, koska kun minulta kysyttiin jaksoista, en muistanut olleeni niissä, Cox totesi.

Jo vuonna 2020 tehdyssä videohaastattelussa Cox osallistui Kimmelin tietovisaan Frendeistä ja reputti pahasti. Cox ei muistanut, kuka oli Monican ensisuudelman kohde tai kuka esimerkiksi pissasi Monican jalalle, kun Monicaa pisti kaveriporukan lomalla meduusa. Jokainen uskollinen Frendit-fani osaisi varmasti vastata näihin kysymyksiin.

Courteney Cox ja Matthew Perry olivat Frendien päätähtiä.

Cox kuitenkin toteaa, että hän muistaa vuosista 1994–2004 Frendeissä joitakin kuvauksia, hauskan tunnelman ja sen, että hän sai tehdä töitä rakkaiden ystäviensä kanssa.

Cox kertoi Kimmelille, että hänen muistinsa on aina ollut surkea.

– En muista lapsuudestani yhtäkään traumaattista tai onnetonta tapahtumaa. Tuntuu, että minulla on yhteensä noin kolme muistoa, Cox naurahti.

Lue lisää: Courteney Cox, 57, avautuu lukuisista kauneus­operaatioistaan – ei tajunnut itse, miten hurjalta lopputulos näytti

Courteney Cox avautui aiemmin Sunday Times Style -lehdelle kauneusoperaatioidensa vaikutuksista ja siitä, ettei hän niihin hakeutuessaan ymmärtänyt, miltä lopputulokset oikeasti näyttivät.

Cox myönsi, että hän otti erilaisia pistoksia ja teki kasvoihinsa operaatioita, joiden tarkoitus oli saada hänet näyttämään nuoremmalta. Hän viimein ymmärsi, kuinka hullua jatkuvien kauneusoperaatioiden hankkiminen oli ja hän pyrkii ”vanhenemaan luonnollisesti”.

– En ymmärtänyt, että näytin todella oudolta kaikkien pistoksien ja operaatioiden jälkeen. En koskaan tekisi niitä enää, Cox kertoi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?