David ja Victoria Beckham julkaisivat nostalgisia kuvia 23 vuoden takaa – esikoispoika Brooklyn sai herkät synttärionnittelut vanhemmiltaan

Beckhamien esikoispoika täyttää perjantaina 23 vuotta.

Brooklyn, Victoria ja David Beckham poseerasivat yhdessä punaisella matolla kolme vuotta sitten.

Ex-jalkapalloilija David Beckhamin, 46, ja muotisuunnittelija Victoria Beckhamin, 47, esikoispoika Brooklyn viettää perjantaina 23-vuotissyntymäpäiväänsä.

Ylpeät vanhemmat julkaisivat perjantaina Instagram-tileillään nostalgisia kuvia 23 vuoden takaa, kun Brooklyn oli vasta aivan pieni vauva. David Beckham onnitteli poikaansa paidattomalla kuvalla, jossa hän pitää pientä Brooklynia sylissään.

– Hyvää syntymäpäivää upealle pojalleni, Beckham toivottaa kuvatekstissä ja hehkuttaa, miten paljon hän rakastaa esikoistaan.

Victoria Beckham puolestaan poseeraa omassa synttärijulkaisussaan mustissa bikineissä Brooklyn sylissään. Kuvatekstissä hän kertoo, miten pojan syntymä mullisti hänen koko elämänsä. Brooklyn syntyi vuonna 1999 Lontoossa.

– 23 vuotta sitten tänä päivänä elämäni muuttui lopullisesti. Tunsin rakkautta, jota on mahdotonta selittää. Brooklyn, sinulla ei ole mitään hajua siitä, miten paljon me kaikki rakastamme sinua. Hyvää syntymäpäivää suloisimmalle ja kilteimmälle sielulle, Victoria toivottaa.

David ja Victoria Beckham olivat vasta parikymppisiä, kun he saivat esikoisensa. Pari oli jo tuolloin yksi maailman seuratuimmista julkkispareista, sillä David oli jalkapallouransa huipulla ja Victoria oli noussut megatähteyteen Spice Girlsin kanssa.

Beckhamien häitä vietettiin samana vuonna, kun Brooklyn syntyi. Sittemmin parin perhe täydentyi kolmella lapsella, joista nuorin Harper-tytär on nyt 10-vuotias.

Brooklyn Bekcham on luonut uraa mallina ja valokuvaajana. Hän aloitti mallin työt vain 15-vuotiaana ja on poseerannut useiden maailmankuulujen muotilehtien kannessa.

Brooklyn on kihloissa näyttelijä Nicola Peltzin kanssa. Pari osti viime vuonna yhdessä hulppean miljoonalukaalin Beverly Hillsista.

Lue lisää: David Beckhamin poika Brooklyn, 22, teki huomiota herättävän asuntokaupan – yksityiskohdat hämmästyttävät

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?