Kanye West julkaisi järkyttävän videon, josta nousi välittömästi myrsky – ”Olen sanaton”

Räppärin uusi musiikkivideo järkyttää somessa. Kommenteissa pohditaan, onko hän seonnut täysin.

3.3.2022 19:20

Raptähti Kanye Westin, 44, uusi musiikkivideo on herättänyt runsaasti huomiota maailmalla sen ”järkyttäväksi” kuvaillun sisällön vuoksi. People-lehden mukaan West hautaa elävältä Eazy-kappaleensa musiikkivideolla ex-vaimonsa Kim Kardashianin uutta miesystävää esittävän muovailuvahahahmon.

Westin musiikkivideolla nähdään, miten hän kidnappaa, sitoo ja hautaa elävältä Kardashianin nykyisen kumppanin, koomikko Pete Davidsonin. Videolla West myös kasvattaa ruusuja Davidsonin haudalla samalla, kun hän riimittelee lyriikoissa vetävänsä Davidsonia turpaan.

Kappaleen sanoituksissa räppäri toteaa myös, että kaikki muut paitsi hänen ex-vaimonsa uusi kumppani elävät onnellisina elämänsä loppuun saakka.

Voit katsoa Westin uuden videon alta.

Westin videota on kuvailtu kansainvälisessä mediassa hyvin järkyttäväksi ja häiritseväksi. Räppärin fanit ovat olleet pöyristyneitä siitä, mitä videolla nähdään. Peoplen mukaan muun muassa Twitteriin on tulvinut viestejä, joissa Westin videota arvostellaan rajusti.

– HÄN ON HULLU. Kanye West pitäisi kytkeä kiinni hihnaan, eräs Twitter-käyttäjä toteaa järkyttyneenä.

– Kun näin Kanye Westin Eazy-videon mietin vain itsekseni, että miksi vit***a hän tekisi niin kammottavan videon Pete Davidsonista? Olen sanaton siitä, miten sekaisin hän ja hänen uransa ovat. Canceloikaa Kanye tästä hirmuteosta, jonka hän teki, toinen Twitter-käyttäjä kauhistelee.

– Minulla on aina riittänyt sympatiaa Kanye Westille hänen mielenterveysongelmiensa vuoksi. Nyt ymmärrän kuitenkin, etteivät ne ole enää tekosyy. Hän on inhottava ihminen, kolmas fani twiittaa.

Somessa mietään myös sitä, miltä video mahtaa tuntua Kim Kardashianista. Kardashian haki avioeroa Westista viime vuoden helmikuussa ja alkoi viihtyä Pete Davidsonin seurassa viime syksynä. Parin suhteelle saatiin vahvistus helmikuun alussa, kun Davidson kutsui Kardashiania tyttöystäväkseen.

Lue lisää: Nyt se on virallista! Pete Davidson kutsui Kim Kardashiania julkisesti tyttöystäväkseen

Kanye West on haikaillut lehtitietojen mukaan ex-vaimonsa perään ja parin avioerosta on tullut valtava sotku. Keskiviikkona uutisoitiin, että oikeus totesi Kardashianin olevan viimein ”laillisesti sinkku”.

Peoplen mukaan Kardashian kertoi oikeuden asiakirjoissa, että West on toistuvasti hyökännyt häntä vastaan sosiaalisessa mediassa ja haastatteluissa ja että hän haluaa avioliittonsa päättyvän lopullisesti.

– Minä haluan todella paljon erota. Olen pyytänyt Kanyeta pitämään avioeromme yksityisenä, mutta hän ei ole tehnyt niin. Kanye on julkaissut sosiaalisessa mediassa paljon väärää tietoa meidän yksityisistä perheasioistamme ja vanhemmuudestamme ja se on luonut henkistä tuskaa, Kardashian perusteli oikeudelle Peoplen mukaan.

– Uskon, että avioliittomme päättäminen auttaa Kanyeta hyväksymään, että parisuhteemme on ohi ja jatkamaan eteenpäin paremmalla tiellä, ja se auttaa meitä olemaan huoltajia lapsillemme rauhanomaisesti, hän jatkoi.

Myös Kanye West on deittailut avioeronsa jälkeen. Hän erosi hiljattain pikavauhtia tyttöystävästään Julia Foxista. Tällä viikolla West ikuistettiin yhdessä 24-vuotiaan Chaney Jonesin kanssa, jonka kerrotaan olevan hänen uusi tyttöystävänsä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?