Aki Linnanahde puki Minna Kuukan toinen toistaan erikoisempiin asuihin – hulvaton kuvagalleria poiki kommenttivyöryn

Aki Linnanahteen muotiluomukset naurattivat Radio Novan kuulijoita.

Aki Linnanahde ja Minna Kuukka naurattivat jälleen seuraajiaan sosiaalisessa mediassa.

3.3.2022 13:03

Radio Novan aamuohjelmaa luotsaavat Aki Linnanahde ja Minna Kuukka ovat aktiivisia myös sosiaalisessa mediassa. Päivä toisensa jälkeen he julkaisevat sekä omilla henkilökohtaisilla Instagram-tileillään että Radio Novan virallisella Instagram-tilillä toinen toistaan hupaisampia päivityksiä.

Torstaiaamuna kaksikko julkaisi Radio Novan Instagramissa kuvagallerian, jossa on neljä kuvaa Kuukasta. Jokaisessa kuvassa Kuukka poseeraa erilaisissa asuissa, jotka kuvatekstistä päätellen ovat Linnanahteen käsialaa.

Yhdessä kuvassa Kuukalla on muun muassa yllään simpukoista rakennetut rintaliivit, toisessa nahkatakki ja poliisihattu. Päivityksessä kaksikko pyysi Instagram-tilin seuraajia äänestämään kommenteissaan, mikä Linnanahteen muotiluomuksista on heidän mielestään paras.

– Mikä näistä Yvés Saint-Linnanahteen luomuksista on sun lemppari? Olisko Minnan kannattanut luottaa wannabe stylistiin.., kuului kuvan yhteyteen kirjoitettu teksti.

Kuvan alle on kertynyt muutamassa tunnissa satoja tykkäyksiä ja kommentteja, joissa kanavan kuulijat äänestävät suosikkiasuaan. Yksimielisyyttä ei löytynyt, mutta useammassa kommentissa kaksikkoa kiiteltiin ”päivän nauruista”.

– Anteeksi, siis tuo nelonen on niiiin paras, kommentoi eräs.

– Ehdottomasti 2! Kyllä nyt on stylisti pistänyt parastaan, kommentoi toinen.

– Kyllä nyt on Saint-Linnanahde ylittänyt itsensä. Nää kaikki tyylit Minna vois ottaa käyttöön Ruskarallissa, eri tyyli joka päivälle. 2 on paras, totesi kolmas.

– Kyl tossa nelosessa on asennetta, kiteytti neljäs.

Kaksikko on juontanut Radio Novan aamuja yhdessä pian kuuden vuoden ajan.

Aki Linnanahde on pitkän linjan tv- ja radiojuontaja, joka viettää tänä vuonna 20-vuotistaiteilijajuhlaansa. Linnanahde on työskennellyt median parissa myös tuottajana, käsikirjoittajana ja ohjaajana, ja viimeisimpänä myös kirjailijana.

Minna Kuukka puolestaan on juontanut Radio Novan aamuja Aki Linnanahteen kanssa vuodesta 2016. Hän myös voitti MasterChef VIP -kauden viime keväänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?