Pamela Andersonilta yllätysilmoitus: luvassa vastaisku kohusarjaan

Pamela Anderson on valmis kertomaan oman tarinansa.

Pamela Andersonin on kerrottu järkyttyneen Pam & Tommy -draamasarjasta, jossa ruoditaan muun muassa seksivideokohua.

3.3.2022 9:38

Baywatch-tähti Pamela Andersonista julkaistaan Netflix-dokumentti. Netflixin mukaan hän tulee kertomaan tarinansa ja oman versionsa tapahtuneista. Oletettavasti tällä viitataan Pam & Tommy -draamasarjan myötä julkisuuteen nostettuihin asioihin, kuten seksivideokohuun.

Anderson ilmoitti asiasta Instagram-tilillään julkaisemalla käsinkirjoitetun kirjeen, jossa on Netflixin logo.

– Elämäni / tuhat epätäydellisyyttä / miljoona väärinkäsitystä / häijy, villi ja hukassa / ei mitään, minkä puolesta elää / pystyn ainoastaan yllättämään sinut / ei uhri, vaan selviytyjä / ja elossa kertoakseen todellisen tarinan, kirjeessä lukee.

Andersonin poika, dokumentin tuottaja Brandon Thomas Lee jakoi äitinsä päivityksen ja kirjoitti saatesanoiksi ”todellinen tarina”.

Dokumentin ohjaaja Ryan Whiten mukaan kyseessä on ”intiimi muotokuva Pamela Andersonista, joka katsoo taaksepäin ammatillista ja henkilökohtaista polkuaan ja valmistautuu matkansa seuraaviin vaiheisiin”.

Netflixin mukaan dokumentissa esitetään ennennäkemätöntä materiaalia ja Andersonin päiväkirjamerkintöjä. Anderson itse pääsee ääneen kertomaan tarinaansa. Dokumentin julkaisuajankohtaa ei ole kerrottu.

Kuvituskuva Hulun uutuussarjasta. Näyttelijät Lily James ja Sebastian Stan esittävät Andersonia ja Leetä.

Julkisuudessa on kohistu helmikuussa julkaistusta Pam & Tommy -draamasarjasta. Suoratoistopalvelu Hulun julkaisema sarja kertoo Pamela Andersonin ja Mötley Crüe -rumpali Tommy Leen intohimoisesta, mutta myrskyisästä suhteesta. Sarja keskittyy siihen, miten Andersonin ja Leen häämatkalla kuvattu kotipornovideo päätyi 1990-luvun puolivälissä julkisuuteen.

Anderson ja Lee eivät olleet mukana Hulun draamasarjan tekemisessä. Andersonin lähipiiristä kommentoitiin hiljattain People-lehdelle, että tilanne on ollut Andersonille äärimmäisen traumaattinen.

– On epäreilua, että hänet altistetaan jälleen tälle traumalle. Se on kuin haavojen repimistä auki. Pamela ansaitsee kunnioitusta, lähde sanoi.

– Kyse on hänen elämästään ja hänen pitäisi saada päättää, tehdäänko siitä kauppatavaraa. Jos ajattelee hänen Playboy-kansiaan, kyse on ihan eri asiasta, koska se oli aina hänen oma, tietoinen päätöksensä.

Povipommiksi aikanaan tituleerattu Anderson ei ole kommentoinut sarjaa julkisesti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?