Vappu Pimiä julkaisi lisää lomakuvia Kanarialta – suosikkijuontajan uimapukuvalinta poiki seuraajalta hersyvän kommentin

Vappu Pimiä oli lomailemassa lastensa sekä Marja Hintikan ja Ile Uusivuoren perheen kanssa.

Vappu Pimiä vuonna 2019.

3.3.2022 8:34

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä oli lomailemassa Kanarian saarilla. Pimiä julkaisi reissustaan lomakuvia Instagram-profiilissaan.

– Me reissataan työmatkoja lukuun ottamatta aina perheenä. Nyt kuitenkin Teemun töiden takia yksi perheenjäsen jäi Suomeen ja lähdin ekaa kertaa ”kunnon” reissuun yksin tyttöjen kanssa, Pimiä kirjoittaa.

Pimiä kertoo, ettei lomasta tullut pelkkä perheloma, sillä myös juontajat Marja Hintikka ja Ile Uusivuori matkustivat samaan lomakohteeseen muutamien muiden tuttujen kanssa.

– Oli niin ihana katsoa lasten iloa ja nauttia, vaikka toki karmea maailmantilanne hiipi mieliin täälläkin vahvasti, mutta kuten jo aiemmassa postauksessa totesin, valitsen valon pimeyden sijaan.

Kuvia on runsaasti, ja yksi niistä onkin herättänyt hauskan reaktion.

Neljännessä kuvassa Pimiällä on uimapuku, jossa rintamuksen kohdalla olevat nyörit auringonvaloa läpi ihoon. Eräs kommentoija totesi, että Pimiän uimapuvusta saattaakin tulla mielenkiintoiset rusketusrajat.

– Neloskuvan asusta voi tulla mielenkiintoiset rajat. Mutta ei vedä vertoja sulkapallomailalle naaman päällä, eräs seuraaja toteaa kommenteissa.

– Siksi en käyttänytkään koko lomaa, Pimiä on vastannut kommenttiin nauruhymiöin.

Lue lisää: Marja Hintikka ja Vappu Pimiä karkasivat yhdessä ulkomaille – julkaisivat riemukkaita lomakuvia

Pimiä ja HIntikka julkaisivat jo aiemmin lomakuviaan.

Aiemmassa päivityksessään Pimiä myös kertoi 24 vuoden takaisesta työpaikastaan lomakohteessa. Pimiä oli itse nuoruudessaan työskennellyt kyseisen ravintolan sisäänheittäjänä useamman kuukauden ajan.

Juontaja oli ollut työssään niin hyvä, että häntä pyydettiin pestiin myös toistamiseen. Tuolloin hänen elämäntilanteensa oli kuitenkin jo sellainen, ettei muutaman kuukauden työkeikka Kanarialle enää onnistunut.

– Tuon talven jälkeen en ole kertaakaan palannut Kanarialle, paitsi nyt lasten kanssa ja pitihän sitä käydä verestämässä vanhoja muistoja, Pimiä sanaili päivityksensä kuvatekstissä.

Samalla juontaja totesi, ettei minkään työn tekeminen ole turhaa. Hänkin on pystynyt hyödyntämään sisäänheittäjänä oppimiaan taitoja myöhemmissä työtehtävissään.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?