Sara Siepin tyyli­muutos kahmii kehuja somessa: ”Uudet hiukset, vanha minä”

Sara Sieppi on jättänyt blondit hiukset taakseen. Uusi ilme kerää kehuja.

Sara Sieppi on tunnettu blondina.

28.2.2022 22:34

Missi Sara Sieppi on viihtynyt jo pitkään vaaleahiuksisena. Nyt hän on palannut parin vuoden takaiseen tyyliinsä ja värjännyt hiuksensa.

Sieppi julkaisi Instagram-tilillään kuvan muodonmuutoksestaan. Uusi hiusväri on aiempaa huomattavasti tummempi.

– Uudet hiukset, vanha minä, Sieppi kirjoittaa kuvatekstissä englanniksi.

Uusi ilme on kerännyt paljon kehuja kommenttikentässä.

– Upea, laulaja Tuuli kirjoittaa englanniksi liekkihymiön kanssa.

Myös missi Lola Odusoga, laulaja Janna Hurmerinta, taitoluistelija Beata Leppilampi ja useat muut kehuvat Siepin uusia hiuksia ja kertovat, että uusi väri sopii hänelle pitkän blondiajan jälkeen.

Lue lisää: Sara Sieppi sai palautetta käytöksestään somessa – julkaisi rehellisen vastauksen

Lue lisää: Sara Sieppi avautuu tv:ssä viilenneistä väleistä siskonsa kanssa – ongelmat aiheuttivat kinkkisen tilanteen

Sara Sieppi on parhaillaan mukana Discovery+ -palvelun Iholla-sarjan uudella kaudella. Tuoreessa jaksossa hän kamppailee sisarussuhteensa kanssa.

Kahdeksan vuotta Sara Sieppiä nuorempi Alisa Sieppi aloitti isosiskonsa assistenttina kesällä 2020. Tuolloin Sara oli uupunut kovasta työtahdista ja Alisa Sieppi oli juuri muuttanut Helsinkiin. Saunan lauteilla syntyi ajatus siitä, että sisko voisi alkaa auttamaan Sara Sieppiä tämän työssä somevaikuttajana.

Viime vuonna kuvatussa Iholla-sarjassa Sieppi paljastaa, että hän on hakenut uutta assistenttia, sillä työasiat ovat menneet mutkikkaiksi Alisa-siskon kanssa.

– Ollut aikamoinen viikko. Meillä on ollut siskon kanssa vähän tällaisia pieniä ongelmia... Töiden puolesta, Sara kertoo kameralle.

– Laitoin Instagramiin assistenttihakemuksen, että etsin työntekijää. Sain tosi paljon ihan todella päteviä hakemuksia.

Sara Sieppi myöntää ohjelmassa, ettei hän ole varma, miten tilanteessa pitäisi toimia. Hän ei halua, että välit siskoon viilenevät pysyvästi.

– En tiedä, että miten mun pitäisi tässä jatkaa. Olen vähän kysymysmerkin kanssa, koska haluan pitää siskoni mieluummin siskona kuin että meillä menisi välit ihan täysin, hän pohtii.

– Haluan vaalia sitä sisarussuhdetta viimeiseen asti, kunhan saan pidettyä hänet elämässäni, koska hän on mulle äärettömän rakas.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?