Tässä ovat Myyrä-ohjelman uudet tähdet! Markus Pöyhönen, Veeti Kallio, Sabina Särkkä, Ilona Chevakova...

Myyrä-seikkailusarjan uusi kausi alkaa alkaa 3. huhtikuuta.

Myyrä alkaa huhtikuussa.

28.2.2022 14:09

Myyrän kolmannella tuotantokaudella jälleen julkisuudesta tutut henkilöt suuntaavat seikkailuun juontaja Roope Salmisen johdolla.

Kisaajien tavoitteena on kerätä rahaa yhteiseen voittopottiin ratkomalla tehtäviä, jotka vaativat älyä, taktikointia sekä fyysistä taituruutta. Yksi kilpailijoista on kuitenkin Myyrä, joka heittää kapuloita ryhmän rattaisiin. Hänen tavoitteenaan on pitää voittopotti mahdollisimman pienenä, jäämättä itse kiinni.

Uutuutena jokaisen jakson yhteydessä Myyrän metsästystä jatketaan mtv-palvelussa vakiokommentaattorin ja vierailevien tähtien voimin.

Vakiokommentaattorina toimii viime kauden Myyrä, Pyhimys, eli Mikko Kuoppala.

Heidät nähdään itse kisassa: näyttelijä Pete Lattu, supernanny Pia Penttala, tubettaja, Miska Haakana, muusikko Olli Herman, someammattilainen Ilona Ylikorpi, näyttelijä-muusikko Veeti Kallio, muusikko Dan Tolppanen eli Uniikki, näyttelijä Ilona Chevakova, ex-pikajuoksija Markus Pöyhönen ja malli Sabina Särkkä.

Pete Lattu on suurelle yleisölle tuttu Salatut elämät -sarjan Kalle Laitelan roolista, mutta hän on näytellyt myös muun muassa Kansallisteatterissa sekä tehnyt pienempiä elokuvarooleja. Monipuolinen mies on ollut Porvoon kaupunginvaltuutettu kaudella 2017–2021. Nykyään Pete toimii varavaltuutettuna.

Suomalaisille Supernannyn roolista tuttu Pia Penttala luonnehtii itseään sosiaaliseksi ja empaattiseksi tiimipelaajaksi, joka ei jää sanattomaksi. Hän saattaakin yllättää ja sivaltaa paikoin aika napakoillakin kommenteilla. Ammatiltaan Pia on erityistason psyko- ja perheterapeutti.

Miska Haakana on ehtinyt niittää menestystä tosi tv -ohjelmissa, sillä hän voitti 2019 Selviytyjät Suomi -kilpailun toisen tuotantokauden ja sijoittui toiseksi Masterchef VIP -ohjelmassa vuonna 2021. Miska näyttelee pääroolia Pohjolan Satoa -elokuvassa, joka tulee ensi-iltaan keväällä 2022.

Rockmuusikko Olli Herman on Reckless Love -bändin laulaja, mutta hän on osallistunut myös muun muassa Tähdet, tähdet ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmiin sekä tehnyt sijaisuuksia englannin opettajana.Reckless Lovelta ilmestyy maaliskuussa uusi levy vuosien tauon jälkeen. Levyn valmistelun ohessa Olli on saanut jännittää suurta ja odotettua elämänmuutosta, sillä hänestä tuli isä helmikuussa.

Someammattilainen, vaikuttaja Ilona Ylikorpi on paitsi ryhmän kuopus, myös mukana ensimmäisessä tv-kilpailussaan. Hän aloitti tubettamisen vuonna 2013, ja työskentelee nykyään somen parissa alustoinaan YouTube, Instagram ja TiktTok. Ilona on nähty myös Coca Colan sosiaalisen median kanavan Coke-TV:n juontajana.

Näyttelijä-muusikko Veeti Kallio on porukan seniori ja häneltä löytyy omien sanojensa mukaan monta kisassakin hyödyllistä ominaisuutta. Näitä ovat ahkeruus, onnellisuus ja taitavuus. Veeti on tunnettu useista eri bändeistä, teatterirooleista ja televisioesiintymisistä. Hän on musisoinut muun muassa bändeissä Leningrad Cowboys, Veeti & Elastic Family, Veeti & Kallio Horns ja Veeti & The Velvets. Veeti on myös esiintynyt useissa eri teattereissa.

Muusikko Dan Tolppanen tunnetaan paremmin Uniikkina, joka tuli ihmisten tietoisuuteen suositusta Kapasiteettiyksikkö-bändistä. Hän on yksi Rähinä Recordsin perustajista ja omistajista. Uniikin ensimmäinen soololevy ilmestyi vuonna 2005 ja viimeisin vuonna 2015. Hänet on aiemmin nähty televisiossa muun muassa Diili- ja Fitnesspäiväkirjat-ohjelmissa. Uniikki julkaisi viime vuonna omaelämäkerran.

Ilona Chevakova on näyttelijä, joka tiedetään parhaiten Salatut elämät -sarjan Sabrina Mustavaaran roolista. Ilona on tehnyt töitä näyttelijänä, ääninäyttelijänä, laulajana ja tanssijana. Kilpailijana hän on periksi antamaton ja ovela.

Markus Pöyhönen muistetaan vuosituhannen alun pikajuoksulupauksena, seksikkäin mies -äänestysten kärkipaikalta sekä erilaisista tosi tv -ohjelmista. Lopetettuaan aktiiviuran pikajuoksijana Markus on toiminut muun muassa yritysvalmentajana. Hän on tehnyt erilaisia urheiluvalmennuksia, koululaisten valmennusta sekä joukkuevalmennusta myös jääkiekon puolella. Näiden lisäksi Markus on työskennellyt taukoliikuntasovellusten parissa.

Sabina Särkkä tuli julkisuuteen vuoden 2012 Miss Suomen ensimmäisenä perintöprinsessana. Sittemmin hän on esiintynyt useissa tosi tv -ohjelmissa. Nykyään mallina ja sisällöntuottajana työskentelevä Sabina lukeutuu seuratuimpiin misseihimme ja hänellä on Instagramissa yli 82 000 seuraajaa. Sosiaalinen media on hänen pääasiallinen työnsä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?