Marja Hintikka ja Vappu Pimiä karkasivat yhdessä ulkomaille – julkaisivat riemukkaita lomakuvia

Juontajakaksikko suuntasi perheineen Kanarian lämpöön.

Marja Hintikka ja Vappu Pimiä matkustivat yhdessä Kanarialle.

Talvilomakausi on täydessä vauhdissa. Monet Etelä-Suomen asukkaat ovat pakanneet laukkunsa ja suunnanneet pohjoiseen nauttimaan lumisista maisemista, laskettelurinteistä ja pitkistä hiihtoladuista.

Juontajakaksikko Vappu Pimiän, 43, ja Marja Hintikan, 43, lomareissu on suuntautunut kuitenkin aivan toisaalle. Hyvät ystävykset nauttivat vapaapäivistään Kanarian auringon alla yhdessä perheidensä kanssa.

Molemmat ovat päivittäneet omille Instagram-tileilleen runsaasti otoksia matkan varrelta.

– Ei kannata yrittää tavoittaa. Vahvasti out of office ja offline, Hintikka julisti alkuviikosta julkaistun päivityksensä kuvatekstissä.

Otoksessa juontaja istuu ulkona auringonpaisteesta nauttien.

Lauantaina Hintikka julkaisi kuvasarjan, johon hän on koonnut otoksia matkakavereistaan. Ensimmäisessä kuvassa juontaja poseeraa palmujen alla yhdessä puolisonsa Ilkka ”Ile” Uusivuoren kanssa.

Toisessa ja kolmannessa kuvassa Hintikka hymyilee yhdessä Pimiän kanssa. Neljännessä otoksessa kolme lasta tutkailee uima-allasta.

– Matkaseura reissun tekee! Lapset 5 kpl ja uudet kaverit, joita syntyi = parasta. Ja Ile, jonka kanssa kaikki nyt vaan on kivaa, juontaja hehkutti kuvatekstissä sydämien kera.

Hintikka kertoi, että ajatus perheiden yhteisestä lomamatkasta syntyi Pimiän kanssa jo alkutalvesta. Idea ei jäänyt pelkäksi suunnitelmaksi, vaan toimeliaat naiset ryhtyivät heti etsimään sopimaan ajankohtaa reissulle.

– Hyviä hetkiä ja tärkeitä keskusteluita. Ihmisiä, joista saa voimaa. Rakkautta, joka kannattelee, Hintikka tiivisti lomamatkan parhaan annin.

Myös Pimiä on päivitellyt reissukuulumisiaan aktiivisesti omalle Instagram-tililleen. Viikonloppuna hän julkaisi otoksen paikallisbaarin edustalta. Kyseessä ei ollut mikä tahansa kuppila, vaan Pimiä oli itse nuoruudessaan työskennellyt kyseisen ravintolan sisäänheittäjänä useamman kuukauden ajan.

Juontaja oli ollut työssään niin hyvä, että häntä pyydettiin pestiin myös toistamiseen. Tuolloin hänen elämäntilanteensa oli kuitenkin jo sellainen, ettei muutaman kuukauden työkeikka Kanarialle enää onnistunut.

– Tuon talven jälkeen en ole kertaakaan palannut Kanarialle, paitsi nyt lasten kanssa ja pitihän sitä käydä verestämässä vanhoja muistoja, Pimiä sanaili päivityksensä kuvatekstissä.

Samalla juontaja totesi, ettei minkään työn tekeminen ole turhaa. Hänkin on pystynyt hyödyntämään sisäänheittäjänä oppimiaan taitoja myöhemmissä työtehtävissään.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?