Katso video: Katie Price kutsui median koolle ja ilmoitti nunnaksi pukeutuneena perustavansa OnlyFans-tilin muutama päivä pidätyksensä jälkeen – kohutähdellä painava sanoma

Katie Pricen oletettiin olevan raskaana, mutta kohumalli paljastikin järjestämässään tiedotustilaisuudessa perustavansa kehopositiivisen OnlyFans-tilin 11 punnan kuukausitilaushinnalla.

26.1. 22:15

Kohumalli Katie Price kutsui median ja paparazzit koolle ja kertoi ilmoittavansa suuren paljastuksen keskiviikkona 26. tammikuuta.

Ihmiset epäilivät Pricen olevan raskaana kumppanilleen Carl Woodsille, mutta nunnapukuun pukeutunut ex-glamourmalli paljastikin aivan jotain muuta.

43-vuotias Price kertoi tilaisuudessaan medialle, että hän aikoo ”palata juurilleen” ja voimaannuttaa naisia ja naiskehoa aloittamalla 11 puntaa kuussa maksavan OnlyFans-tilin, uutisoi muun muassa Mirror-lehti. Price järjesti tiedotustilaisuutensa vain päiviä viimeisimmän pidätyksensä jälkeen.

Price totesi, että hänen OnlyFans-tilinsä tulee olemaan myös naiselle itselleen turvallinen tila, jossa hän voi kertoa, mitä hänen elämässään on meneillään oikeasti.

Katie Price on ollut viimeaikoina poliisin kanssa ongelmissa.

– Olen ajatellut tilin luomista pitkään, mutta ajattelin aina, etten tee sitä, koska OnlyFansissa pitäisi olla yläosattomissa tai alasti. Sitten sain selville, että minun ei tarvitse tehdä niin eikä OnlyFansissa ole kyse vain siitä, Price kertoo lisäten, että nuorempana hän oli joissain kuvissa myös yläosattomissa.

Lue lisää: Kohukaunotar Katie Pricen syöksykierre syvenee – pidätettiin rajun tekstiviestin takia

– Haluan puolustaa kaikkia naisia ja OnlyFans-tilini tulee olemaan sataprosenttisesti kehopositiivinen, Price julisti tiedotustilaisuudessa.

– Tililläni tulee olemaan myös glamoursisältöä, koska kaikki tietävät, kuinka rakastan olla kameran edessä, hän jatkoi.

Price totesi myös paljastavansa paljon sisäpiiriasioitaan ja näyttämällä tilillä ”paljaan sielunsa”. Pricella oli päällään musta nunnapuku ja nauha, jossa luki englanniksi ”minun kehoni, minun sääntöni”. Hän oli laittanut rintaansa myös ruusukkeen, jossa oli OnlyFansin logo.

Lue lisää: Vain faneille – erotiikkaa ja vuorovaikutusta

OnlyFansissa kuka tahansa voi jakaa haluamaansa sisältöä, kuten kuvia ja videoita, sekä määritellä kuukausihinnan, jolla sisältöä pääsee seuraamaan. OnlyFans tunnetaan erityisesti aikuisviihdesivustona, sillä käyttäjät julkaisevat tyypillisesti alastonkuvia ja -videoita tai muuta eroottista sisältöä.

Vaikka OnlyFans-sivustolla myydään tyypillisesti paljastavia kuvia, pelkästä aikuisviihteestä ei ole kyse. Sivustolla esimerkiksi fitness-ammattilaiset jakavat reseptejä ja treeniohjelmia, monet artistit, kuten Chris Brown ja Cardi B, puolestaan käyttävät sitä fanitilinään.

Katie Price on suurissa talousvaikeuksissa. Hän aloittaa OnlyFans-tilin 11 punnan kuukausitilaushintaan.

Ilta-Sanomat uutisoi muutama päivä sitten, kuinka kohukaunotar Katie Price joutui jälleen ongelmiin poliisien kanssa, ja nainen pidätettiin pidätettiin perjantaina kotonaan Sussexissa. Muun muassa Independent, The Mirror ja Sky News kertovat, että Pricen epäillään rikkoneen hänelle tuomittua lähestymiskieltoa.

The Mirrorin mukaan Pricen kotiin hälytettiin perjantaina poliisi, sillä tämän epäiltiin ottaneen yhteyttä ex-puolisonsa Kieran Haylerin kihlattuun vastoin oikeuden määräystä.

The Sunin lähde väittää, että Price lähetti perjantaina Pentecostille tekstiviestin, jossa hän haukkui tätä kovin sanankääntein.

– Sanat olivat todella ilkeitä, lähipiiriin kuuluva lähde toteaa The Sunille.

Price on aiemmin tuomittu lähestymiskieltoon, jonka sääntöjen mukaisesti hänen ei tulisi olla missään yhteydessä Haylerin puolisoon Michelle Pentecostiin. Viiden vuoden lähestymiskielto määrättiin vuonna 2019, kun Price solvasi Pentecostia hänen lastensa alakoulun pihalla.

Mikäli Pricen todetaan rikkoneen lähestymiskieltoaan, tarkoittaisi se brittilehtien mukaan sitä, että hän rikkoi samalla viime syksynä rattijuopumuksesta saamaansa ehdonalaista tuomiota. Mikäli Price todetaan syylliseksi ehdonalaisen tuomionsa rikkomiseen, saattaisi hän joutua brittilehtien mukaan jopa vankilaan.

Lue lisää: Ei herkimmille! Kohukaunotar Katie Price julkaisi rajun videon kauneusleikkauksistaan – ulkonäkö muuttui täysin

KATIE PRICE on viime vuosina ollut kovassa syöksykierteessä ja joutunut useita kertoja ongelmiin poliisin kanssa. Myös hänen ihmissuhteensa ovat olleet myrskyisiä ja päättyneet rajuihin riitoihin.

Price on ajautunut lisäksi pahoihin talousvaikeuksiin ja valtaviin velkoihin. Vuonna 2019 hänen todettiin olevan vararikossa ja hänen velkansa olivat yli neljä miljoonaa euroa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?