Hurjan muodonmuutoksen läpikäynyt Kelly Osbourne löysi uuden rakkaan – on tuntenut rokkarin jo 20 vuotta

People-lehti uutisoi Kelly Osbournen seurustelevan Sid Wilsonin kanssa.

Kuvassa oikealla Kelly Osbourne Grammy Awardseissa vuonna 2020.

26.1. 21:16

Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne on onnellisesti suhteessa Slipknotin Sid Wilsonin kanssa, raportoi People-lehti lähteisiinsä nojaten.

37-vuotias Osbourne on tuntenut 45-vuotiaan Wilsonin jo 20 vuotta.

– Kelly ja Sid tapasivat toisensa, kun hänen bändinsä kiersi Ozzfesteillä vuonna 1999, lähde kertoo. Ozzfest on Osbournen vanhempien Ozzy ja Sharon Osbournen perustama metallifestivaalikiertue Yhdysvalloissa.

– He ovat olleet ystäviä siitä lähtien. Nyt he ovat hyvin onnellisia yhdessä, lähde kertoi.

Kelly Osbournesta tuli maailmankuulu 2000-luvun alussa, kun Osbournen perheestä tehtiin tosi-tv-ohjelma The Osbournes. Se oli ensimmäisiä valtavan suosittuja tosi-tv-ohjelmia lineaarisessa televisiossa. Music Televisionin esittämä sarja ilmestyi vuosina 2002–2005, ja sitä tehtiin kaikkiaan neljä tuotantokautta. Sarjassa olivat mukana raisusta elämäntyylistään tunnettu Black Sabbathin nokkamies Ozzy Osbourne, tämän punapäinen vaimo Sharon, keskimmäinen tytär Kelly ja kuopus Jack.

Esikoislapsi Aimee oli kuvausten aikaan parikymppinen, mutta hän kieltäytyi olemasta mukana sarjassa ja kritisoi vanhempiaan tv-ohjelman tekemisestä. Aimee vilahtaa joskus sarjassa, mutta hänen kasvonsa on sumennettu. Sarjassa käsiteltiin myös hyvin yksityisiä asioita, kuten Sharonin sairastumista syöpään.

The Osbournes -sarja oli 2000-luvun alun tv-suosikki.

Viime vuonna medioissa levisi hämmästys siitä, miten paljon Kelly on yhtäkkiä muuttunut. Hänen kerrottiin laihtuneen roimasti. Jotkut myös epäilivät kauneusleikkauksia.

Osbourne väitti aluksi laihtuneensa peräti 40 kiloa vegaaniruokavalion ja uuden treeniohjelman avulla, mutta paljasti myöhemmin käyneensä salaa vatsalaukun ohitusleikkauksessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?