Tuntemattomat utelivat Lola Odusogan kuppikokoa – ex-missin mitta tuli täyteen:  somekeskustelu käy kuumana

Lola Odusogalta meni kuppi nurin, kun törkypalaute kilahti hänen viestilaatikkoonsa.

Nykyään vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga työskentelee media-alalla. Hän on työskennellyt muun muassa Temptation Island -sarjan tuotantotiimissä.

23.1. 20:27

Mediapersoona ja entinen Miss Suomi Lola Odusoga, 44, paljastaa Twitterissä asian, jota häneltä udellaan aivan liian usein. Se koskee hänen kuppikokoaan.

– Miehet, pojat, ihan ketkä ja mitkä vaan: Ei näin, Odusoga ojentaa napakasti Twitter-julkaisussa, johon hän on liittänyt muutaman kuvan saamistaan törkyviesteistä.

Viesteissä someseuraajat utelevat sekä suoraan että hieman kaarrellen entisen missin rintaliivien kokoa.

Odusogan käynnistämä kuppikeskustelu otti nopeasti tuulta alleen ja monet muut naiset ryhtyivät ihmettelemään, mikä siinä kuppikoossa oikein kiehtoo.

– En ole vielä koskaan tavannut sellaista miestä, joka ymmärtäisi miten rintaliivien kokoluokitukset oikeasti edes toimii. Silti kysellään "kuppikokoa", ihan kuin se kertoisi jotain oleellista, joku pohtii Odusogan twiitin yhteydessä.

– Mikä helvetin juttu tämä kuppikokoasia on?! Ei kukaan kysele farkkujen kokoakaan. Rintojen koonkin näkee katsomalla, ja kaiken lisäksi koko voi vaihdella neljä tai viisikin kirjainta riippuen liivimerkistä, tuskailee toinen.

– Pitäisi taas ilmeisesti kertoa, että esimerkiksi A-kuppi ja D-kuppi voivat olla keskenään tarkalleen saman kokoiset. Että hei tyypit, se kuppikoko ei kerro yhtään mitään ilman liivin ympärysmittaa. Ja ympärysmitankaan kanssa se ei kerro kaikkea, muun muassa kokosuhdetta muuhun kehoon, opastaa kolmas.

Myös monet miesoletetut ottivat osaa keskusteluun.

– Kummasti olen tähän asti tullut toimeen tietämättä kenenkään tissiliivien kokoja, en tiedä miten se on mahdollista, eräs letkautti.

– Tunnen pientä suurempaa häpeää kanssasukupuolisiani kohtaan. Mihin on kadonnut kohteliaisuus, ja ymmärrys mikä on sopivaa käyttäytymistä muita ihmisiä kohtaan, kysyi toinen.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?