Sami Kuronen julkaisi nostalgisen nuoruuskuvan 30 vuoden takaa – seuraajilta yllättävä havainto: Huomaatko yhdennäköisyyden?

Sami Kuronen täytti perjantaina vuosia ja julkaisi sen kunniaksi kuvan itsestään 17-vuotiaana.

Onko syntymäpäiväkuvassa Sami Kuronen vai kenties joku muu?

23.1. 17:13

Television ja radion suosikkijuontaja Sami Kuronen täytti viikonloppuna 48 vuotta. Mies kiitti onnittelijoitaan julkaisemalla Instagramissa nostalgisen nuoruuskuvan, jossa 17-vuotias Sami poseeraa täysin tietämättömänä tulevasta.

– Valtavan suuri kiitos kaikille onnitteluista. Tämä 17-vuotias oli vielä autuaan tietämätön siitä, mitä tulevat vuodet tuovat mukanaan. On ollut nasta reissu! En malta odottaa, mitä kaikkea on vielä edessä, Kuronen kirjoitti lauantaina julkaistussa otoksessaan.

Kuva kiharatukkaisesta nuoresta miehestä sulatti someseuraajien sydämet.

– Onnea miesjumalalle, joku ylisti Kurosta.

– Kiva moppitukka, vinoili toinen.

– Olisin ihastunut suhun jo 17-vuotiaanakin, kolmas tunnusti.

Eräs kuvaa kommentoineista seuraajista löysi Kurosen nuoruuskuvasta yhdennäköisyyden Bon Jovi -yhtyeen keulakuvan Jon Bon Jovin kanssa. Myös Kuronen itse vaikuttaa keksineen saman yhtälön, sillä hän oli merkinnyt kuvaansa hashtagin #livingonaprayer.

– Sinä vai Bon Jovi? Joku kysyi kommenteissa.

Toinen taas oli sitä mieltä, että kuvassa ei suinkaan ole Sami Kuronen, vaan Duudsonit-tähti Jukka Hildén. Joku puolestaan sanoi radiojuontajan näyttävän rumpali Sipe Santapukilta.

– Vähän niin kuin Jonne Aaron nuorempana, pohti neljäs.

Lue lisää: Sami Kuronen julkaisi kuvan 14 vuoden takaa – seuraajat tekivät yllättävän huomion: "Antti Holman veli"

Sami Kuronen on yksi Suomen tunnetuimmista mediapersoonista, johon on voinut tutustua niin radiossa kuin televisiossakin.

Kuronen tuli alun perin tunnetuksi Radio Aallon juontajana, jonka lisäksi hän on työskennellyt muun muassa Radio Suomipopilla ja Radio HitMixissä.

Television puolella Kuronen tunnetaan parhaiten Temptation Island Suomi sekä Nyt jos koskaan -ohjelmista.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?