Prinssi William tapasi äitinsä menettäneen pikkupojan – herttuan upea ele sai somekansan herkistymään

Prinssi Williamin koskettava ele herätti huomiota sekä somessa että perinteisen median puolella.

24.1. 9:28

Prinssi William ja herttuatar Catherine tunnetaan koko maailman keskuudessa hyväntahdonlähettiläinä, joilta ei empatiakykyä puutu. Mielikuva herttuaparista osoittautui jälleen todeksi, kun kaksikko edusti kuningasperhettä kristillisen järjestön Church on the Streetin keskuksessa Burnleyssa aiemmin tällä viikolla.

Church on the Street -järjestö keskittyy auttamaan ihmisiä, jotka kamppailevat köyhyyden, kodittomuuden, riippuvuuksien tai muiden ongelmien kanssa. Tilaisuudessa herttuapari pääsi tapaamaan 11-vuotiaan Deacon Gloverin, joka menetti viime vuonna äitinsä. Äiti oli kuollessaan vain 28-vuotias.

– Tiedän, miltä sinusta tuntuu.

– Se helpottaa ajan myötä, prinssi Williamin kuultiin sanovan pojalle samalla, kun hän asetti kätensä äitinsä menettäneen lapsen olalle.

Prinssin tiedetään puhuneen omasta kokemuksestaan, sillä hän menetti oman äitinsä, prinsessa Dianan, ollessaan vain 15-vuotias.

Herttuapari keskusteli nuoren Deaconin kanssa noin vartin verran.

Prinssin kommentti ja kaunis ele saivat nopeasti paljon mediahuomiota osakseen. Sosiaalisessa mediassa useat ihmiset kiittelivät herttuaparia vuolaasti tilannetajustaan ja kyvystään asettua muiden asemaan.

– He ovat uskomattoman maanläheisiä omaisuudestaan huolimatta, joku kommentoi Instagramissa.

– He ovat kerrassaan ihania ihmisiä, sanoi toinen.

– Tämä sai minut nyyhkyttämään, tiivisti kolmas.

Prinssi Harryn ja prinssi Williamin äiti prinsessa Diana kuoli tuhoisassa auto-onnettomuudessa elokuussa 1997. Hän oli kuollessaan 36-vuotias.

Herttuapari jutteli Deacon-pojan ja tämän isoäidin kanssa noin vartin verran, jonka aikana he puhuivat myös jalkapallosta. Prinssi Williamin tiedetään olevan suuri Aston Villa -fani, mutta poika kannusti tietysti kotikaupunkiaan Burnleyta.

– Hän kuvitteli, että tänne tulee vierailemaan joku jalkapalloilija, jonka takia hän oli pettynyt, kun paikalle tulivatkin William ja Kate, keskuksen työntekijä kommentoi nauraen. Asiasta uutisoi Sky News.

Kolmikkoa nauratti, kun isoäiti otti heistä valokuvaa.

Lue lisää: Herttuatar Catherine innostui suloisesta vauvasta – prinssi William kauhistui ja murjaisi osuvan vitsin

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?