Kohukaunotar Katie Pricen syöksykierre syvenee – pidätettiin rajun tekstiviestin takia

Katie Price on joutunut jälleen ongelmiin poliisin kanssa.

Katie Pricea saattaa uhata jopa vankila

23.1. 13:35

Ex-malli ja tosi-tv-tähti Katie Price, 43, pidätettiin perjantaina kotonaan Sussexissa. Muun muassa Independent, The Mirror ja Sky News kertovat, että Pricen epäillään rikkoneen hänelle tuomittua lähestymiskieltoa.

The Mirrorin mukaan Pricen kotiin hälytettiin perjantaina poliisi, sillä tämän epäiltiin ottaneen yhteyttä ex-puolisonsa Kieran Haylerin kihlattuun vastoin oikeuden määräystä.

Sussexin poliisi vahvistaa lehdelle, että he saivat perjantai-iltana hälytyksen, jonka mukaan nelikymppisen naishenkilön epäiltiin rikkoneen lähestymiskieltoa. Poliisin mukaan he pidättivät naisen ja asiaa tutkitaan.

Price on aiemmin tuomittu lähestymiskieltoon, jonka sääntöjen mukaisesti hänen ei tulisi olla missään yhteydessä Haylerin puolisoon Michelle Pentecostiin. Viiden vuoden lähestymiskielto määrättiin vuonna 2019, kun Price solvasi Pentecostia hänen lastensa alakoulun pihalla.

The Sunin lähde väittää, että Price lähetti perjantaina Pentecostille tekstiviestin, jossa hän haukkui tätä kovin sanankääntein.

– Sanat olivat todella ilkeitä, lähipiiriin kuuluva lähde toteaa The Sunille.

Mikäli Pricen todetaan rikkoneen lähestymiskieltoaan, tarkoittaisi se brittilehtien mukaan sitä, että hän rikkoi samalla viime syksynä rattijuopumuksesta saamaansa ehdonalaista tuomiota.

The Mirrorin mukaan Price tuomittiin kahdeksi vuodeksi ajokieltoon ja 16 viikoksi ehdonalaiseen vankeuteen hänen autoiltua humalassa ja ilman ajokorttia viime syyskuussa. Mikäli Price todetaan syylliseksi ehdonalaisen tuomionsa rikkomiseen, saattaisi hän joutua brittilehtien mukaan jopa vankilaan.

Katie Price on viime vuosina ollut kovassa syöksykierteessä ja joutunut useita kertoja ongelmiin poliisin kanssa. Myös hänen ihmissuhteensa ovat olleet myrskyisiä ja päättyneet rajuihin riitoihin.

Price on ajautunut lisäksi pahoihin talousvaikeuksiin ja valtaviin velkoihin. Vuonna 2019 hänen todettiin olevan vararikossa ja hänen velkansa olivat yli neljä miljoonaa euroa.

Lue lisää: Katie Pricen piha täyttyy mätänevistä roskista ja koira puree ohikulkijoita – naapurusto sai tarpeekseen kohukaunottaren elämäntyylistä

Lue lisää: Kohukaunotar Katie Price asetettiin konkurssiin – törsäsi yli 50 miljoonaa euroa ulkonäköönsä ja hemmotteluun: on nyt korviaan myöten veloissa

Price on ollut otsikoissa myös lukuisien kauneusleikkauksiensa vuoksi. Hän on pelännyt kuolevansa leikkauspöydälle, mutta hakeutunut silti aina uusiin operaatioihin.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?