Nanna Karalahden sisko Karoliina Koivisto löysi avioeron jälkeen rinnalleen Hunks-rakkaan: yllättävä tilanne ajoi uuden parisuhteen heti testiin

Karoliina Koivisto on opiskellut reilun vuoden ajan itseään graafikoksi, ja jättänyt Wellnessmalli-kisojen järjestämisen taakseen.

Karoliina Koivisto päätti panostaa treenaamiseen, hyvinvointiin ja opiskeluun avioeron jälkeen.

17.1.2022 20:06

Yrittäjä ja entinen Wellnessmalli-kilpailujen järjestäjä Karoliina Koivisto on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan Scandinavian Hunksien Janne Vaittisesta.

Nanna Karalahden isosisko Karoliina on julkaissut Instagram-profiiliinsa paljon yhteiskuvia uuden kumppaninsa kanssa. Erottuaan toukokuussa vuonna 2020 entisestä aviomiehestään Patrick Roosista, Koivisto vietti pitkälti koko seuraavan vuoden yksin eikä etsinyt parisuhdetta.

– Vietin eron jälkeen koko vuoden oikeastaan itseäni ja terveyttäni parantaen, ja yritin löytää sisäistä tasapainoa. Juhannuksen aikaan aloin vihdoin tuntea, että olin taas onnellinen, Koivisto kertoo.

Koivisto lähti viime kesänä käymään siskonsa kanssa eräässä kutsuvierastapahtumassa. Hän bongasi tapahtumassa miehen, josta ei meinannut saada silmiään irti.

– En tiennyt yhtään, kuka hän oli. En mennyt vielä silloin juttelemaan, mutta katselin, kenen kanssa hän juttelee, ja tunnistin heidät Hunkseiksi. Etsin Jannen Instagramista ja aloin seuraamaan häntä, Koivisto kertoo iloisesti.

Vaittinen lähestyi häntä myöhemmin, ja pari tapasi nopeasti toisensa. He ovat olleet yhdessä lokakuusta saakka, ja Koivisto kuvailee suhdetta onnelliseksi.

– Huomasimme, että yllättäen asuimmekin vain kilometrin päässä toisistamme. Tapaamishetkestä asti olemme viettäneet lähes joka yön toistemme seurassa, ja molempien lapset tulevat todella hyvin toimeen keskenään, Koivisto kertoo.

Pari ei varsinaisesti asu vielä yhdessä. Avioeron jälkeen Koivisto päätti muuttaa pienempään asuntoon, ja Vaittinen muutti myöhemmin asumaan samaan taloon, mutta kuitenkin vielä eri asuntoon.

Ilta-Sanomat kertoi toukokuussa 2020, kuinka koronakriisi ajoi monien eri ongelmien summana Karoliina Koiviston ja Patrick Roosin avioliiton karille vain alle vuoden liiton jälkeen.

– Meillä oli kotona hirveä sirkus ja samalla stressiä töistä, rahasta, ja kaikesta arjen pikkuasioista. Ne aiheuttivat nopeasti kitkaa välillemme. Lopulta yhden riidan päätteeksi tulostin avioeropaperit ja haastoin, että allekirjoitatko, Karoliina kertoi vuonna 2020 Ilta-Sanomille.

Nyt hän kertoo, että Vaittisen kanssa kommunikaatio pelaa, ja suhde tuntuu oikealta. Pari myös pääsi toden teolla testaamaan koronapandemian vaikutuksia uudessa suhteessaan.

– Sairastuimme kaikki koronaan vuodenvaihteessa, ja jouduimme viettämään karanteenin yhdessä. Toisen seura ei kuitenkaan tökkinyt yhtään. Se oli hyvä ensimmäinen testi, jossa katsottiin, kenellä pettää huumori ensimmäisenä. Ei kuitenkaan pettänyt, Koivisto naurahtaa.

Karoliina Koivisto valmistuu keväällä graafikoksi.

Koivisto kertoo, että hän etenee uudessa suhteessa varovaisesti ja järkevästi, mutta parisuhde Vaittisen kanssa tuntuu oikealta, ja hän on iloinen, että myös muut näkevät parin onnen. Suurempia tulevaisuuden suunnitelmia Koivisto ei kuitenkaan paljasta.

– Ensimmäinen yhteinen haave olisi päästä etelänmatkalle keväällä tai kesällä, jos korona sallii. Olisi mukavaa, jos saisimme vietyä lapset viikon lomalle, Koivisto toteaa.

Koivisto kertoo, että hän jätti Wellnessmalli-kisojen järjestäjän työn jo aikaa sitten ja alkoi reilu vuosi sitten opiskelemaan itseään graafikoksi. Hän panosti opiskeluun ja hyvinvointiinsa koko viime vuoden ajan, ja valmistuu graafikoksi ennätystahdissa jo tänä keväänä.

– Wellnessmalli-kisat eivät enää palvelleet minua, ja ryhdyin opiskelemaan alaa, joka tuntuu omalta jutulta. Olen nyt tehnyt joitakin graafikon hommia lähipiirille, mutta toki haluaisin tehdä töitä myös esimerkiksi isommille firmoille, Koivisto kertoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?