MTV:n teiniäiti Jordan Cashmyer, 26, on kuollut – elämä suistui raiteiltaan huippusuositun ohjelman jälkeen

Jordan Cashmyer oli mukana MTV:n Teiniäidit -ohjelmassa vuonna 2014.

Jordan Cashmyerin elämä päättyi ennen aikojaan.

16.1. 19:30

MTV:n Teiniäidit -ohjelmasta julkisuuteen ponnahtanut Jordan Cashmyer on kuollut 26-vuotiaana. Asiasta uutisoivat muun muassa TMZ ja The Sun.

Lääketieteellinen tutkija vahvisti suru-uutisen TMZ:lle, muttei yhdysvaltalaisnaisen kuolinsyytä kerrottu julkisuuteen.

Sunnuntaiaamuna myös Jordanin isä Dennis M. Cashmyer Jr. kertoi tyttärensä kuolemasta omalla Facebook-tilillään.

– Eilen illalla sain puhelun, jollaista yksikään vanhempi ei koskaan haluaisi. Rakas vanhin tyttäreni Jordan on kuollut. Hän oli vain 26-vuotias, Cashmyer Jr. kirjoittaa ja jatkaa:

– Sydämemme ovat todella särkyneet. Yhdenkään vanhemman ei pitäisi koskaan joutua menettämään lastaan.

Tältä Jordan Cashmyer näytti ollessaan mukana Teiniäidit-ohjelmassa:

Murtunut isä toivoo, että perhettä muistettaisiin surun keskellä rukouksin ja että heidän yksityisyyttään kunnioitettaisiin.

– Meitä ympäröi lastemme, tyttärentyttäremme Lylan ja perheenjäsentemme rakkaus ja tuki, Cashmyer Jr. päättää kirjoituksensa.

Jordan Cashmyer tuli tunnetuksi MTV:n Teiniäidit-ohjelmasta, jossa hän oli mukana yhdessä poikaystävänsä Derek Taylorin ja pienen tyttärensä Evien kanssa vuonna 2014.

Ohjelmassa nähtiin, miten vailla kotia ja vasta teini-iässä oleva pariskunta valmistautuu esikoisensa syntymään. Sarjan kuvaamisen aikaan Cashmyerin vanhemmat olivat kääntäneet tyttärelle selkänsä, sillä he eivät hyväksyneet tämän tuolloista poikaystävää.

Nuoren parin vaikeudet eivät päättyneet Evien syntymään, vaan heillä oli suuria haasteita huolehtia vastasyntyneestä tyttärestään. Vuonna 2015 lapsen huoltajuus luovutettiin väliaikaisesti Taylorin äidille.

Jordan Cashmyer kamppaili suuren osan elämästään huumeriippuvuuden kanssa. Syyskuussa 2017 hänen kerrottiin rahoittavan huumeiden käyttöään työskentelemällä maksullisena seuralaisena.

Lue lisää: MTV:n Teiniäidit -tähden synkkä alamäki – ryhtyi escortiksi saadakseen rahaa huumeisiin: poliisi takavarikoi kokaiinia ja heroiinia

Cashmyer kuitenkin yritti päästä eroon riippuvuudestaan, ja tammikuussa 2021 hän iloitsi Facebook-tilillään olleensa raittiina vuoden päivät.

Tältä Jordan Cashmyer näytti vuonna 2018:

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?