Hugh Hefnerin leski teki täydellisen muutoksen ulkonäössään – ratkaisulla oli rajut seuraukset

Entinen Playboy-tyttö Crystal Hefner kertoo poistaneensa kehostaan kaiken keinotekoisen.

Crystal Hefner haluaa jatkossa olla oma itsensä myös sosiaalisessa mediassa.

18.1. 13:49

Vuonna 2017 kuolleen Playboy-lehden perustajan Hugh Hefnerin leski, malli Crystal Hefner (o.s. Harris), 35, paljastaa Instagram-tilillään kyllästyneensä ulkonäkökeskeiseen ja todellisuutta vääristelevään sisällöntuotantoon.

– Kuten monet teistä tietävät, kasvatin tiliäni Playboy-vuosinani. Tietynlaiset kuvat toivat nopeasti seuraajia. Lyhyesti sanottuna, seksi myy, Hefner kertoo.

Hän ei kuitenkaan enää jaksa esittää, vaan haluaa olla oma itsensä myös sosiaalisessa mediassa.

– En tiedä, saivatko vähäpukeiset kuvat ja dekolteen esitteleminen tuntemaan itseni voimaantuneeksi, vai koinko vain, että minulta odotetaan sitä. Joka tapauksessa voin nyt huoletta ja sataprosenttisella ylpeydellä sanoa, että vaatimattomuus antaa minulle nykyään voimaa. Koska se saa minut voimaan niin paljon paremmin, asia tulee todennäköisesti olemaan näin koko loppuelämäni ajan, Hefner kirjoittaa.

Hefner paljastaa poistattaneensa kehostaan kaiken keinotekoisen ja poistaneensa sosiaalisesta mediasta kaikki vanhat kuvansa.

– Olen aidompi, haavoittuvaisempi ja koen olevani enemmän oma itseni.

Muutoksella oli seurauksensa, joita Hefner osasi odottaa etukäteen. Hänen seuraajamääränsä romahti radikaalisti, mikä käy ilmi hänen jakamistaan kuvakaappauksista tilinsä statistiikoista.

Voit selata julkaisun muita kuvia painamalla yllä olevan kuvan oikeassa reunassa olevaa nuolta.

– Kun näin seuraajamäärien putoavan tuhansittain, mietin, selviääkö tilini. Olin punaisella joka päivä. Samalla muut jatkoivat samanlaisten paljastavien kuvien julkaisemista, ja heidän tilinsä kasvoivat eksponentiaalisesti, kun itse otin lujaa takkiini.

Hefnerin mukaan tilanne tasaantui pahimman syöksyn jälkeen ja nyt hänen tilinsä kasvaa jälleen tasaiseen tahtiin. Tällä hetkellä hänellä on Instagramissa seuraajia yli kolme miljoonaa.

– Koen, että minulla on nyt tukijoukko, joka välittää ja näkee todellisen sielun linssin takana, Hefner päättää julkaisunsa ja kiittää seuraajiaan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?