Huippumalli Olivia Culpon, 29, loma-asu oli lentoyhtiölle liikaa – uhattiin jättää pois lennolta - Viihde - Ilta-Sanomat

Huippumalli Olivia Culpon, 29, loma-asu oli lentoyhtiölle liikaa – uhattiin jättää pois lennolta

Olivia Culpon Meksikon-matka oli tyssätä heti alkuunsa, sillä hänen asunsa ei ollut lentoyhtiön mielestä sopiva lennolle.

Olivia Culpo pöyristyi, kun hänen pääsynsä lennolle meinattiin estää.

14.1. 21:49

Huippumalli ja missi Olivia Culpo, 29, joutui erikoisen selkkauksen keskelle torstaina matkalla Meksikoon. Culpo oli Fox Newsin mukaan matkalla Meksikon Cabo San Lucasiin yhdessä siskonsa Aurora Culpon ja poikaystävänsä Christian McCaffreyn kanssa, kun häneltä oltiin vähällä estää pääsy lentokoneeseen.

Aurora Culpo julkaisi Instagram-tilinsä Stories-osiossa videoita, joilla hän kertoi, ettei hänen siskoaan päästetty lennolle tämän asun vuoksi. Olivia Culpo oli pukeutunut matkalle pyöräilyshortseihin, pikkuruiseen urheilutoppiin ja rentoon, auki olevaan neuletakkiin.

Aurora Culpon mukaan asu oli liikaa American Airlines -lentoyhtiölle ja hänen siskonsa käskettiin vaihtaa vaatteita.

– Hän näyttää söpöltä? Hän näyttää soveliaalta? Ei. Hänet pyydettiin tiskin luo ja hänelle sanottiin, että hänen on laitettava paita päälleen tai hän ei pääse lennolle.

– Eikö ole perseestä? Aurora Culpo ihmetteli Instagramissa.

Olivia Culpo laittoi lopulta ylleen poikaystävänsä hupparin ja pääsi lennolleen, mutta siskosten hämmästely tapahtuneesta jatkui. He löysivät lentokentältä naisen, joka oli pukeutunut hyvin samankaltaiseen asuun, mutta jonka vaatteissa lentoyhtiö ei nähnyt ongelmaa.

Myös Olivia Culpo jakoi siskonsa julkaisemat videot omalla Instagram-tilillään ja vitsaili pukeutuvansa seuraavalle lennolleen jakkupukuun.

Myöhemmin sisarusten seuraajat kertoivat, että myös heille oli sattunut vastaavia tilanteita lentomatkoillaan.

American Airlinesin edustaja totesi People-lehdelle, ettei lentoyhtiö halua kommentoida asiaa.

Olivia Culpo tunnetaan huippumallina ja sekä Miss USA:na että Miss Universumina. Rhode Islandilta kotoisin oleva Culpo valittiin maailman kauneimmaksi vuonna 2012. Sittemmin hän on tehnyt töitä myös näyttelijänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?