Annina Valtonen aloitti Puoli seitsemän -ohjelman juontajan – näin suora lähetys sujui - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosikkimeteorologi Anniina Valtonen aloitti Puoli seitsemän -juontajana – juuri ennen suoraa lähetystä paljastui ikävä takaisku, katsojilta yksimielinen tuomio

Anniina Valtonen debytoi perjantaina Puoli seitsemän -ohjelman vakiojuontajana.

14.1. 19:25

Ylen säälähetyksistä tuttu meteorologi Anniina Valtonen aloitti perjantaina Puoli seitsemän -ohjelman vakituisena juontajana. Valtonen nähtiin ohjelmassa ensi kertaa viime syksynä mysteerijuontajan roolissa, mutta perjantaista alkaen hänet nähdään suorassa lähetyksessä joka viikko.

Lue lisää: Yllätyspaljastus! Anniina Valtonen aloittaa Ylen suosikkiohjelman juontajana

Valtosen juontoparina toimii Olli-Pekka Kursi, mutta juuri ennen perjantain lähetystä Puoli seitsemän -ohjelman Instagram-tilillä kerrottiin, että Kursi oli sairastunut, eikä päässyt vetämään lähetystä Valtosen kanssa.

Valtosen parina nähtiin sen sijaan Mikko Kekäläinen, joka on yksi ohjelman vakiokasvoista.

– Onnea iltaan, break a leg, siitä tulee ihan mahtavaa ja ensi viikolla mä palaan pinkille sohvalle, Kursi toivotti Valtoselle Puoli seitsemän Instagram-tilillä ennen illan lähetystä.

– Voi vitsi miten harmillista, että sä olet kipeänä, mutta pikaista paranemista ja toivottavasti päästään ensi perjantaina tekemään lähetys yhdessä, Valtonen vastasi kollegalleen somessa.

Valtonen selvisi ensimmäisestä lähetyksestään mallikkaasti ikävästä takaiskusta huolimatta. Ohjelman katsojat hehkuttivat meteorologin suoritusta sekä Twitterissä että Puoli seitsemän Facebook-sivulla.

– Olipa kiva katsoa ja hyvin meni Anniina. Ihan kuin olisit ollut joka perjantai juontajana, Facebookissa hehkutettiin heti Valtosen ensimmäisten juontojen jälkeen.

– Kiitos Anniina! Olet upea myös uudessa tehtävässäsi! toinen kommentoija ylisti.

– Kyllä Anniina on hyvä juontaja. Niin luonteva ja iloinen. Tulipa hyvä mieli, kolmas jatkoi.

– Anniina, nappiin meni! Luonnonlahjakkuus, neljäs Facebook-käyttäjä ihasteli.

Myös Twitterissä Valtosen suoritusta kehuttiin.

Valtosen ja Kekäläisen vieraana oli perjantain lähetyksessä Suomen ilmastopaneelin johtaja ja Helsingin yliopiston entinen ympäristöekonomian professori Markku Ollikainen.

Lähetyksessä keskusteltiin muun muassa ilmastonmuutoksesta, sääilmiöistä ja luonnosta, jotka ovat myös juontajana debytoineelle Valtoselle hyvin tuttuja ja tärkeitä teemoja.

Valtonen jatkaa uudesta pestistään huolimatta myös meteorologin työtä neljänä päivänä viikossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?